En riktig höjdare att se fram emot i afton. Packers vs Vikings. En klassiker i NFL. Vikings har varit den dominerande faktorn i dessa möten i deras sju senaste möten - Vikings är 5-1-1, vilket är starka papper OCH de började riktigt bra mot Falcons med en vinst om 28-12. Det var total dominans på båda sidor om bollen. Vi börjar med Vikings offensiv först. RB Cook som var borta i stort sett hela fjolåret har sett lika energirik ut som när han startade. Han fixade två TDs och sprang för 111 yards. Vikings sköt iväg till 21-0 i matchen och det var en riktigt suverän laginsats. Defensivt plockade cornerback Rhodes bort Falcons superstar Jones fullständigt. QB Cousins, som fortfarande inte imponerar som han borde göra, satte 8/10 för 98 yards och en TD. Vikings har inte förlorat mot Packers sedan 2016.

Jag kommer dock vilja syna Rhodes igen genom att spela att Davante Adams gör en TD för Packers under matchen till oddset 1.83 hos bet365 .

Värt att notera för att spelet med Adams som TD-görare skall inträffa bygger på följande:

1. Adams har gjort en TD i de fyra senaste matchern mot just Vikings. Notera det.

2. Packers ÄR duktiga och svårslagna på Lambeau Field. Det är sedan gammalt. Även om Vikings kanske har ett bättre lag om vi ser till samtliga väsentliga positioner är mystiken alltid tät runt Lambeau Field.

3. Packers offensiv kan inte vara lika svag som senast, utan det har med garanti skruvats och testats sedan premiären för att få ordning på den, eftersom de har vilat fyra dagar längre än Vikings sedan premiären.

4. Adams var i stort sett bevakad av TRE försvarare mot Bears. TRE! Vikings kommer lita på Rhodes och ev en försvarare till, vilket gör att precisions-passaren Rodgers lär få det lite enklare att tråckla in en el ett par pass i afton till Adams.

5. QB Rodgers har hela sju matcher i sin karriär mot just Vikings, där hans passer rating överstiger +130 (!). Det är självfallet ett rekord i sig. I dessa sju matcher har Rodgers 24 TDs och 0 INT. Rodgers kommer med garanti ge Davante Adams ett otal antal chanser i afton. Notera det.

Jag tar Adams som TD-görare till oddset 1,83 hos bet365 sju dagar i veckan. Adams ÄR en av ligans bästa WR.

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip