Speltips Patriots - Eagles

SPORT

Amfotboll

LIGA

NFL

PUBLICERAD

04/02/2018 14:41

post-img

Patriots - Eagles

SPELSTOPP

05/02/2018 00:30

1 hcp -3,5
1.71
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Speltips Patriots - Eagles

RoloMartins

RoloMartins

Andreas Slätt

PUBLICERAD

04/02/2018 14:41

PUBLICERAD

04/02/2018 14:41

SPELSTOPP

05/02/2018 00:30

SPORT

Amfotboll

LIGA

NFL

1
post-img

Patriots - Eagles

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.71
Tips 1 hcp -3,5
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Super Bowl 52 - som jag väntat. Två lag värda sitt ljus i Super Bowl-spotlighten. I nuläget ligger linan på Patriots -4,5 och jag tycker det är nästan korrekt. Jag vill lägga mig på Patriots -3,5, eftersom det sällan är s.k. "blowouts" i Super Bowl i alla fall när Patriots spelat. Det blir en tajt match!

Patriots är klara favoriter och i mitt tycke är det helt rätt. Laget har den bäste quarterbacken genom tiderna i Tom Brady och motståndet "skiter knäck" OM det blir ett avgörande med 2 minuter kvar på matchklockan. Har Patriots bollen vid det läget och skall avgöra, då har Patriots redan "käkat" upp Eagles mentalt. ALLA vet att Brady levererar i dessa lägen.

Jag kommer spela Patriots -3,5 till oddset 1,71 hos LeoVegas . Jag kommer också presentera ett spel till i slutet av denna analys som bonus.

Värt att notera:

1. Bara i USA ses Super Bowl av +114 miljoner människor. Boom! En reklamsnutt på hela 30 sekunder ligger på 5 miljoner dollar. Wow!

2. Om vi börjar med Eagles; hur skall de spela för att komma åt Patriots? Prio 1 - de måste sätta press på Brady i hans passing pocket. Det räcker med att tänka tillbaka på Broncos vs Patriots i 2015 AFC Championship Game. Då blev Brady sackad 6 gånger. Han kom ur balans och Broncos vann relativt enkelt. Statistiken säger att om Brady blir sackad mer än fyra gånger, då är hans resultat i "post season" 1-3. Eagles har den kapaciteten att lyckas med detta om de hinner få syre mellan sina spel på planen. Det innebär att Foles som är QB i Eagles är lika succéfylld i offensiven, eftersom den defensiva linan MÅSTE få vila för att orka flytta på Brady i dennes passing pocket. Om det är möjligt att störa Brady? O ja; men att gå från att möjligen störa till att störa är en annan femma...

3. Tom Brady spelar för sin 6 (!) ring. Alldeles enastående. I min värld är han G.O.A.T. inom NFL och skulle han vinna ikväll får nog Muhammed Ali och Michael Jordan ytterligare en kompis att dela världens störste idrottsman genom tiderna.

4. Jaguar lyckades "nästan" hålla Brady stången, men bara "nästan" och deras defense är bättre än Eagles. För Brady och Patriots styrka är att när det behövs ytterligare en växel, då finner laget det. Sedan är Eagles secondary i mina ögon lite ojämn även om det är etablerade namn långt bak. Jag har dock svårt att se dem stå emot Brady och Patriots tunga och kvicka WR-targets i luften. Patriots är för starka här. Det finns för många alternativ för Brady. Ha koll här.

5. Nu till mer konkret fakta gällande matchupen. Patriots defense har 11 sacks gällande post season. Det innebär för Eagles QB Foles att vara ytterst vaksam. Patriots defense var genant usla efter fyra omgångar i grundserien. Därefter har de bara blivit bättre och bättre. Sedan gillar jag att coach Belichick plockade in Steelers-hjälten Harrison till sitt defense. Killen är ett monster sin ålder till trots. Pass på.

6. Jag är inne på att Patriots och QB Brady direkt kommer ta hand om taktpinnen. Göra snabba poäng och sedan låta Eagles och QB Foles få jaga ikapp dvs. sätta press på reserv-QB.

7. Djupare fakta inför finalen: Eagles har bättre statistik i stort sett alla defensiva variabler lagen emellan. Särskilt rushing defense. Eagles var nr 1 under grundserien emedan Patriots var nr 20. Ha koll på Fletcher Cox och Brandon Graham.

8. Tittar vi på springspelet är Eagles lite vassare i min mening. Såväl Ayaji och Blount kommer trumma på emedan Patriots kommer lita på Brady och samtidigt kommer Patriots att våga en del "trick plays" längs resans gång som innebär att springspelet får andra former oxå. Otroligt spännande att se.

9. Tom Brady är 5-0 mot NFLs bästa defense i år. Otroligt starka papper.

10. Nu till mer garvad fakta som gör att jag kommer gå på Patriots i SB 52. Endast åtta spelare i Eagles trupp har erfarenhet från Super Bowl. Patriots har hela 41 (!) i sin trupp. Whoa! Rutinen talar för Patriots. Tom Brady har mer Super Bowl MVP Awards (hela fyra) än Nick Foles har totalt tre (!) slutspelsmatcher. Nick Foles har totalt sett i sin karriär 9 752 passing yards med 61 touchdowns. Tom Brady å sin sida har 9 721 passing yards och 68 touchdowns enbart i slutspelet. Fakta ljuger inte. Tom Brady är den bästa quarterbacken i NFLs historia. Det går inte att blunda från det.

11. Detta Super Bowl-framträdande är Patriots åttonde sedan 2000 och Eagles tredje genom hela sin historia. Senast Eagles vann var 1960.

12. TE Rob Gronkowski har clearats från sin hjärnskakning som han ådrog sig tidigt mot Jaguars senast. Gronk har i mitt tycke ingen som kan täcka honom i red zone och det är gjutet att Brady kommer finna honom så ofta han kan. I en matchup "spelare mot spelare" vinner Gronkowski 9 av 10 gånger. Han är stor, stark och rörlig. Eagles kommer då försöka täcka honom extra med en free safety, men vad händer då? Jo, Brady får andra alternativ i och med att han även har WRs Cooks, Hogan, Amendola, Dorsett för att nämna några. Pass på.

13. Lagen har mötts fem gånger sedan 2009 och Patriots är 4-1.

14. Det kommer bli en jämn tillställning. Det är femte gången på 22 år som AFC- och NFC toppseedade lag möts i en Super Bowl-final. Både Eagles och Patriots snittade 28,6 poäng per match under grundserien.

15. Bradys playoff-siffror talar för sig själv: 27-9. Brady har 11 fler vinster än nr 2 på den listan; Joe Montana. Lägg därtill att killen har 488 (!) touchdowns över hela sin karriär. Rutin? Ja! Kvalitet? Ja!

16. Patriots var bäst i hela NFL när vi pratar yards per game; hela 394 yards per match. Eagles hade 366 yards.

Summa summarum. Fjolårets Super Bowl med Patriots comeback från 3-28 till att vinna med 34-38 kommer vara den största upplevelse jag sett live på TV. Jag har feeling för att denna fajt blir ganska tajt rätt länge med tanke på Eagles fina försvar och dugliga springspel. Kan Foles hålla ihop offensiven, då blir det som sagt jämnt länge, MEN det går inte att spela emot New England Patriots, Tom Brady och coach Belichick. Organisationen, laget, känslan i truppen, rutinen är på tok för stark för Eagles. Jag kommer spela Patriots -3,5 till oddset 1,71 hos LeoVegas .

PS. Jag lovade ytterligare ett speldrag och det gäller spelare att göra touchdown. Finn lämpligt spelbolag och lägg in en slant på Patriots WR Brandin Cooks. "Cookie" är den som kommer få chansen om Gronkowski är dubbelmarkerad. Odds 2.35 i skrivande stund hos Unibet .

Ha en fantastisk kväll nu och missa för Guds skull inte Halftime Show med Justin Timberlake. Snackas om ett hologram med Minneapolis "Gud" - numera i salig åminnelse - Prince.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip

Patriots - Eagles

SPELSTOPP

05/02/2018 00:30

1 hcp -3,5
1.71
LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Patriots - Eagles

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 1.71
Tips 1 hcp -3,5
LeoVegas
Gå till LeoVegas
Regler & villkor gäller. Erbjudandet gäller nya spelare från 2024-01-18. Min. Insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor här

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
Bjorken128 -  4 Feb - 18:06
Riktigt kul med Super Bowl, hoppas på en riktigt bra match!

Precis som du skriver finns alla möjligheter till en jämn match. Brady och Patriots är Brady och Patriots, men jag är riktigt imponerad av hur Eagles spelat på båda sidor bollen, trots avsaknaden av Wentz i anfallet.

Sättet man ägde Vikings imponerade stort.
Jag tycker att man egentligen är ett bättre lag än Patriots i år, men Patriots har Brady och Bellichick som ändå ofta hittar sätt att höja nivån på spelarna, framförallt efter pausvilan.

Jag ger ändå Eagles stora chanser att vinna inatt, och en handikapplina på 4,5 poäng ska de klara att hålla klart oftare än de inte gör det. Så det blir mitt spel, Eagles +4,5 @1,95.

Hoppas dock främst på att matchen blir så bra den kan bli, sen är det en jäkligt lång väntan till nästa match...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

25 Apr

Brighton - Manchester City

Fotboll - Premier League

2 asian -1,5

2.05

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

01:00

26 Apr

Tampa Bay - Florida

Ishockey - NHL

1 inkl ot och straffar

1.93

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

04:00

26 Apr

Lakers-Nuggets

Basket - NBA

2 -1

1.95

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

18:00

26 Apr

M. Navone - H. Rune

Tennis - ATP Madrid

Rune 2-0

2.00

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

20:30

26 Apr

Bochum - Hoffenheim

Fotboll - Bundesliga

Hoffenheim +0.5

1.72

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

26 Apr

Real Sociedad - Real Madrid

Fotboll - La Liga

2 dnb

1.94

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

26 Apr

QPR - Leeds

Fotboll - Championship

2 asian -1,0

1.75

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

27 Apr

D. Medvedev - M. Arnaldi

Tennis - ATP Madrid

Medvedev -3,5

1.95

Idag
Live
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

13:30

27 Apr

Björnens Trippel

Fotboll - Multi

Trippel

6.88

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

27 Apr

Atletico Madrid - At. Bilbao

Fotboll - La Liga

Över 9,5 hörnor

1.70

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4 Trav
720 kr
Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4 Trav
200 kr
Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4 Trav
700 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4 Fotboll
216 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4 Fotboll
15552 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

25 Apr

Topptipset Tips 25/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

25 Apr

V64 Tips Gävle 25/4

Trav

720 kr

Leboff

Leboff

20:55

25 Apr

DD Tips Gävle 25/4

Trav

200 kr

Leboff

Leboff

12:45

26 Apr

V65 Tips Jägersro 26/4

Trav

700 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

17:30

26 Apr

Powerplay Tips 26/4

Fotboll

216 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

16:00

27 Apr

Stryktipset Tips 27/4

Fotboll

15552 kr