Patriots (10-5) vs Jets (4-11). Matchens spelas i Foxborough och Pats har hemmaplan. Patriots leder all-time stats med 64-54-1.

Jag kommer spela över 44 gjorda poäng till oddset 1,73 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Patriots har vunnit de fem senaste outings lagen emellan. Patriots har också en hel del att spela för emedan Jets bara har äran, men det kan räcka långt, då laget var nära att slå Packers senast. Senaste gången Jets slog Pats var 2015.

2. Patriots låser upp en first round bye vid vinst = står över första omgången. Det finns också en chans att de kan bli nr 1 för AFC, men då krävs det att Chiefs torskar mot Raiders, vilket känns långsökt.

3. QB Darnold har varit suverän i sina två senaste outings, men hans vapen kopplat till den offensiva linan är Jets svaghet. De är inte nog bra helt enkelt, men nästa år har Jets näst största plånbok i hela NFL och ett 3-4 val i draften = det ser väldigt lovande ut. Darnold ÄR av rätta virket.

4. Alla pratar om att Patriots är på en "downward spiral" med ålderstigna spelare och kompletteringar som inte levererat som de skall. Det är ungefär så det låter om Pats inför slutspel; sedan dominerar de hela vägen till en Super Bowl.

5. Jets signade förlängning med Darnolds favoritvapen - WR Enunwa tidigare i veckan.

Jag är övertygad om att det här blir en fin match och att det blir poängrikt. Jag spelar Ö44 gjorda poäng till oddset 1,73.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip