Raiders vs Bills. Två lag som börjat riktigt bra i år. Raiders blev iofs synade av Patriots senast och det syntes att skadorna i truppen gjorde sitt till. Laget kommer inte att vara intakt till denna outing heller. Deras secondary är en rejäl jobspost i nuläget och mot just Bills är det extra kännbart. Bills å andra sidan får tillbaka sin "coming star" WR John Brown, vilket är ett stort plus. Bills är ingen bluff längre, utan har spelat bra och förtjänat sina vinster.

Jag kommer spela Bills -3 till oddset 1,80 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Raiders skadeläge: två av deras bästa WRs är borta, två av deras bästa offensiva linjemän är borta och sedan deras secondary. Det är inte lätt.

2. Bills är 3-0 och hela NFL är en aning överraskade, men samtidigt icke. QB Josh Allen börjar kännas som en ung Cab Newton. Otroligt rörlig, offensiv och har en av ligans starkaste armar, vilket gör att killen tillhör toppskiktet för dagen bland samtliga lags QBs. Bills har också en ruggig defensiv. Den är hårdnackad. Den har dock varit so-so i år i relation till vad vi förväntar oss.

3. Det är verkligen en måste-match för Bills i afton. Efter Raiders blir det ett riktigt getingbo till motstånd med fajter mot bl.a. Titans, Chiefs, Seahawks och Patriots. Huvva!

4. Bills är nr 4 totalt i den offensiva statsen för hela NFL. De har varit tuffa i alla skeenden av sin offensiv och deras playbook är diger och med många överraskningsmoment. Med skadefria running backs och tillskottet av WR Brown känns Bills hetare för tillfället. QB Allen blev den fjärde quarterbacken i historien som nått över 1 000 passing yards, 10 passing touchdowns och en passer rating +120 efter tre matcher. Enorma siffror!

5. Bills RBs är också effektiva. Nu möter man ett Raiders som ligger nr 28 i tillåtna rushing yards och det kommer inte funka mot Bills Moss och Singletary. Det luktar +150 yards inkluderat QB Allen på marken.

Kontentan känns enkel. Raiders är för skadedrabbat för att orka stå emot Bills offensiv. Jag spelar Bills -3 till oddset 1,80 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip