Raiders tar emot Broncos i Monday Night Football. Vad skall man säga om Raiders? De har under hela training camp haft ett stort bekymmer med Antonio Brown i nya prylar efter prylar. Förberedelserna på plan har dock varit intakt under försäsongen. Browns bekymmer var utanför planen, men självfallet påverkas alla på ett eller annat sätt. Frågan är dock om de hunnit landa i allt? HC Gruden har en SB-ring hemma och vet hur en slipsten skall dras, men som sagt; en jobbig försäsong med "Hard Knocks" och Brown kan sätta sina spår.

Broncos har aldrig haft det så lugn och harmoniskt som nu med en given första QB i Flacco och ny HC i Fangio. Flera WRs är tillbaka (se Sanders) och defensiven starkare än på länge. Addera också att RB-sidan ser läcker ut med Lindsay och Freeman.

Värt att notera:

1. Broncos har en bra facit gällande "opening week" och har vunnit sina sju senaste. Starka papper.

2. Broncos pass rush med Von Miller och Bradley Chubb är obetalbart stark och Raiders QB Carr lär få det hett om öronen.

3. Raiders landade på 4-12 under 2018/19. Deras WRs är Williams, Nelson och Renfrow. Stabila, men inga äss. Samtidigt är jag ytterst tveksam till deras offensiva lina som saknar både Incognito och Jackson idag. Två tunga pjäser.

4. Broncos trupp är fylld med större talang än Raiders och det kan bli en jobbig afton för Carr om Chubb/Miller är på honom ideligen.

5. Broncos RB-tandem kan ha en mindre field day mot Raiders skadedrabbade O-line. Tillsammans sprang Lindsay och Freeman för 1 558 yards, 14 TD på 322 carries. De lär vara ännu bättre i år med ytterligare träning och erfarenhet.

6. Raiders defense tillät 29 poäng per game under 2018. Det måste bli en ändring på det redan i afton om laget vill lyckas.

Jag tror att det snurrar mycket i Raiders omklädningsrum, oavsett om laget vill eller inte. Brown gjorde intryck. När också Raiders offensiva lina är skadedrabbad måste jag ta Broncos -2,5 till oddset 1,84 hos Unibet eller LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip