Redskins (0-2) vs Bears (1-1) är kvällens Monday Night Football i Staterna. Redskins spelar på hemmaplan och de senaste sju möten som varit sedan 2003-2016 (senaste gången de möttes. Under den sista tiden fram till 2016 var Bears inne i en rebuild. Värt att notera!). Förutsättningarna i afton är ganska enkla. Redskins borde ha vunnit sin första match, men defense rasade ihop betänkligt i slutet av den matchen. Bears å andra sidan ansågs av många vara en Super Bowl-contender i år, men här har offensiven varit katastrofal. Med den vetskapen kommer fakta - somethings gotta give - i afton och för mig är det ganska enkelt VAD som kommer ske. Jag har feeling för att vi äntligen får se Bears offensiv leverera!

Jag kommer spela Bears -4 till oddset 1,74 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Redskins har förlorat åtta av sina nio senaste matcher.

2. Bears defensiv har varit enorm och varit orsaken till att Bears vunnit en match och varit nära att vinna den andra. Khalil Mack; en av NFLs bästa försvarare leder hela NFL vad gäller att sätta press på QB. Hela 13 st, vilket är mäktigt.

3. Redskins bäste spelare, Trent Williams har fortfarande inte rapporterat till Redskins camp. Han är missnöjd med sitt avtal. Det är klart att en sådan viktigt pjäs är ett stort hål att fylla.

4. Bears offensiv med Trubisky som QB, Robinson/Miller/Pattersson som WR plus RBs Cohen/Montgomery har till dags dato levererat in 19 (!) poäng på två matcher. Endast en TD. Alla förstår att det kommer komma en förändring. Idag möter man ett av ligans sämsta defense...

5. ...i form av Redskins som tillåtit +30 poäng i sina två första outings, trots att defensiven består av Kerrigan, Norman, Collins och Sweat. Helt obegripligt att så mycket talang levererat så lite.

6. Redskins QB Keenum (mest känd för The Minnesota Miracle) har börjat helt OK. 601 yards med 5 TDs och en INT.

7. Bears QB Trubisky har samtidigt levererat in 348 yards, ingen TD och en INT. Ingen wow-faktor där inte, MEN i afton är jag övertygad om att det vänder.

Monday Night Football med ett av ligans sämsta defense (till dags dato) mot ett av ligans sämsta offense (till dags dato) och som jag sade i ingressen; somethings gotta give och jag spelar på att Bears får igång sin offensiv i afton. Jag väljer att spela Bears -4 till oddset 1,74.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip