Det rullar på bra med NFL-tipsen vad gäller ROI. Mitt drag med Jets +11,5 kändes riktigt trevligt. Jets spelade grymt bra igår och det känns som HC Saleh i Jets har fått ordning på sin trupp.

Nu till Monday Night Football. Saints (3-5) tar emot Ravens (5-3) hemma i New Orleans. Det här kommer bli en sevärd match, trots skadebekymmer i respektive lag. Ravens har vilat i 10 dagar och kommer in till den här outingen med fräscha ben och pigga hjärnor. Saints å sin sida spelar sin sjätte hemmamatch för säsongen och är 2-3 till dags dato i New Orleans.

Det som är gångbart spelmässigt i min värld är att det ser ut att bli en low scoring game och det är här jag väljer att lägga min insats. Ravens har stora skadeproblem på nyckelspelare, då TE Andrews, WR Bateman och RB Edwards alla är borta. Det är tufft när alla vapen är borta samtidigt. Det bör också berättas att Ravens har adderat en av ligans bästa defensiva spelar i Roquan Smith från Bears. Det är ett riktigt bra tillskott i defensiven. Ravens special teams är ligans främsta emedan Saints är nr 30.

Jag spelar under totalt 46,5 gjorda poäng till oddset 1,90 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Den här statistiken älskar jag. Ravens HC Harbaugh är 34-16 i "primetime" dvs. i de stora matcherna som i afton -Monday Night Football.

2. Ravens QB Jackson har tolv touchdowns mot noll interceptions under Monday Night Football. Bäst när det gäller som mest. Notera det.

3. Saints är sämst i NFL på turnovers under årets säsong med -9 och Ravens å sin sida är +6.

4. Saints WR-äss Chris Olave har sett riktigt bra ut. QB Dalton har en räddningsplanka här. Olave kommer jaga sin tredje match över 100 yards. Det måste till för att hålla sig jämna med Ravens under aftonen.

5. QB Dalton var klart uppåt mot Raiders senast. Han ordnade två touchdowns och en passer rating som berättade 117,2 när de vann med 24-0. Han är dock 2-3 i årets starter och snittat 235 yards. Med nio touchdowns mot fyra interceptions.

6. Om vi kikar på Ravens QB Jackson snittar han 69 yards på marken per outing och det har gett 7,4 yards per försök. Saints har varit duktiga vad gäller att stoppa springspelet. De har tillåtit 136 yards och två touchdowns på 31 försök.

7. Saints kommer falla tillbaka enormt mycket på sin RB Kamara. Om vi tittar tillbaka på de fyra senaste matcherna har Kamara snittat 78,3 rushing yards och 67 receiving yards för en total som berättar ca 145 yards. Det är starka papper. Kamara kommer vara extremt viktig idag.

För mig är det här en match som Ravens har god chans att vinna. Det är dock en hel del frågetecken i respektive lag, vilket gör att jag går på underspelet. Mitt spel blir U46,5 poäng inalles till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip