New Orleans Saints förtjänade att spela i Super Bowl 2019, men årets största domartavla banade väg för LA Rams istället. Nu hade inte Rams en chans mot Patriots, men Saints är extremt revanschsugna. Sanna mina ord.

Houston Texans känns som ett lag som aldrig har den där rätta turen vad gäller truppen eller spelare. Nu såg det riktigt bra ut under training camp, men sedan slår blixten ner och vips är RB-ässet Lamar Miller borta pga ACL. Sedan vill Clowney (enastående under 2018) ha ett bättre kontrakt. Får inte det och sedan är han borta (Seattle). Texans sätter sedan en vettig deal med Dolphins och får in extra skydd till sin QB Watson i form av Laremy Tunsil, left tackle.

Det är två offensiva lag med två av ligans bästa QBs i Brees och Watson, samt två av ligans absolut bästa WR i form av Texans Hopkins och Saints Thomas. Addera sedan till en av ligans bästa RB hos Saints, Alvin Kamara (18 TDs på 15 matcher i fjol). Ni förstår den offensiven som Saints besitter och jag tror de kommer komma flygandes från start. De snittade 16 poäng i första halvlek under fjolåret.

Jag kommer spela Saints -6 till oddset 1,84 hos Unibet eller LeoVegas .

Värt att notera:

1. Texans defense är inte lika bra i år med tanke på tappet av Clowney och Mathieu. Additionen av Tunsil är OK och bra, men det hjälper inte fullt ut.

2. Texans springspel med Johnson och Hyde är Browns gamla tandempar. Två habila backar; inte mer.

3. Saints kommer pulvrisera Texans offensiva lina. 49 sacks i fjol och Jordan deras bäste försvarare.

4. Texans har dock vunnit 5 av sina senaste 6 bortamatcher. Tuffare motstånd idag.

5. Saints snittar 31,5 poäng per match framåt. Otroligt tunga.

Jag spelar Saints -6 till oddset 1,84 hos Unibet eller LeoVegas pga deras tunga offensiv.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip