Seahawks (5-1) vs 49ers (4-3). I fjol var det riktigt tuffa fajter dessa två lag emellan, men i år känns det som att Seahawks har lyft sig en nivå till samtidigt som 49ers har blivit överkörda av skador. Sakteliga börjar de dock få tillbaka sina spelare som kan göra skillnad i den här outingen.

Jag är dock övertygad om att Seahawks är ett bättre lag och kommer spela Seahawks -3 till oddset 2,00 hos bet365 .

Värt att notera:

1. QB Wilson "gav" bort matchen mot Cardinals häromsistens. En spelare av hans kaliber får inte kasta tre interceptions i en match. Nu förlorade Seahawks på övertid och det var bara dålig fotboll och fel misstag som gjorde att Seahawks tappade matchen. Ingen skugga över Cards, men den här fajten gav Seahawks bort. Jag är övertygad om att just 49ers får lida för detta idag.

2. Seahawks outing utöver de interceptions som Wilson kastade bort var smått enastående. Han kastade för 388 yards med 3 TDs. Han fann sin WR Lockett (15 mottagningar för 200 yards och 3TDs) och även WR DK Metcalf var enorm. Framförallt hans löpning efter Cards Baker gav stora rubriker. Metcalf is a big ass grown man.

3. 49ers har haft och har fortfarande skadebekymmer. Deras RB-room har skador på samtliga topp 3 RBs. Deras WR-room har skador på nr 1 WR Samuel. Det är inte lätt för 49ers QB Garappolo att finna skyddsfiltar, men han har i alla fall kanske ligans bäste tight end i George Kittle spelbar. Jag vill dock fortfarande hävda att QB Garappolo är "synad" och han är ingen topp QB i ligan. Han är på tok för ojämn. Han känns rädd emellanåt. Han gjorde comeback mot sitt gamla Patriots senast och kastade för 277 yards, ingen TD och två interceptions. 49ers försvar var dock rakt över suveränt och pulvriserade Patriots Cam Newton som blev utbytt.

4. Seahawks och QB Wilson har ligans nr 1 scoring offense. De är svårslagna när de är på banan och driver framåt. Idag möter de dock ett starkt 49ers defense, vars secondary är på plats 3 i NFL mot just pass. 49ers har till dags dato bara släppt igenom 203,3 passing yards. MEN som sagt; deras motstånd har inte haft särskilt tuffa wide receivers att kämpa mot. Idag är det Lockett och Metcalf. Jag säger; lycka till, 49ers.

5. För er som vill ha två sidospel utöver ovan rekommendation på -3 Seahawks är följande: 49ers Garappolo och minst en interception. Kika också på WR Metcalf odds att göra minst en TD. Två fina sidospel.

Jag har svårt att se 49ers orka stå emot Seahawks. Jag har också svårt att se QB Garappolo och 49ers offensiv göra poäng framåt. Det är för hackigt. Det som gör att det kommer bli en tajt match är just 49ers tuffa defense.

Jag spelar Seahawks -3 till oddset 2,00 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip