Seahawks (7-5) mot Vikings (6-5-1). En superviktig match för bägge lagen, eftersom en vinst gör att det vinnande laget får en riktigt trevlig position för att nå slutspel och en chans på Super Bowl 2019. Seahawks har 9-5 i all-time stats mot Vikings. Seattle's största svaghet är i sin secondary och passningspel. Mot just Cousins och Thielen/Diggs på utsidan lär Seahawks vara beredda.

Värt att notera:

1. I vanlig ordning står mycket och väger på QB Wilsons spel. OM han i vanlig ordning spelar på sin höga nivå, då blir det svårt för Vikings att vinna borta.

2...apropå just det. Vikings har sett svaga ut på bortaplan: 2-3-1.

3. Seahawks är nr 1 i NFL i springspel med ett snitt på 148,8 yards per outing. Vikings är nr 7 i run defense och stjärnan är Hunter som satt hela 11 sacks mot motståndet.

4. Vikings offense är bra med Thielen och Diggs. Thielen har nått 1 116 yards och 9 TDs. Diggs har 839 yards och 6 TDs. Här måste Seahawks stå emot i kväll och en spelare som Seahawks Wagner (hittills 99 tacklingar) måste steppa upp.

5. Bägge lagen måste hålla igång sina drajver. Vikings är bäst i hela NFL att STOPPA third down conversions.

6. Seahawks är 5-0 i sina fem senaste outings mot Vikings, vilket är en stark, stark siffra.

Jag kommer spela Seahawks -3 till oddset 1,85 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet . Hemmplan, viktig match, Wilson i form = pott!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip