Härliga Monday Night Football och en förväntad shootout i Washington när Pittsburgh Steelers med skipper Ben Roethlisberger gästar. Steelers har många förespråkare gällande att nå Super Bowl i år, men framförallt är deras första målsättning att vinna AFC North, vilket de har goda chanser att göra.

Jag kommer spela Steelers -1,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com, då jag anser att det är klasskillnad på offense när väl Roethlisberger och HC Mike Tomlin trycker på "gasa-knappen". Mina noteringar till varför jag väljer att spela Steelers -1,5.

Värt att notera:

1. Lite negativt initialt sett, men samtidigt är Steelers en sådan remarkabel klubb att de kan hantera den här typen av incidenter till något positivt. Vad har hänt? Steelers kommer börja säsongen med ett mindre manfall via avstängningar och skador. På wide receiver-sidan är såväl Martavius Bryant (avstängd av NFL pga deras "substance abuse policy" som Marcus Wheaton (axelskada) borta, men Steelers står sig inte slätt för det. Superstjärnan Antonio Brown; kanske hela NFLs bästa offensive spelare är tillgänglig och bättre förberedd än någonsin. Killen avslutade fjolåret briljant med totalt 136 mottagningar för 1 834 yards (!) och 10 TDs på 16 matcher. AB är en game changer för Steelers. Addera sedan till Sammie Coates stora och starka kropp som en vass target för "Big Ben". Den tredje spelare av värde i offensiven är Heyward-Bey som med sin snabbhet alltid är spelbar. Brown, Coates och Heyward-Bey är ett riktigt vasst gäng. Pass på!

2. Ryan Shazier. Steelers ledare i försvaret. Ett speedigt monster som "alltid" är "in your face" på sina opponenter. Shazier är ruggigt snabb för sin roll som inside linebacker. Redskins QB Cousins lär få smaka på Shaziers snabbhet och styrka i afton. I samma andetag måste jag nämna Jarvis Jones som outside linebacker. Han kommer också foka på Cousins i pass rushen. Sanna mina ord.

3. Big Ben Roethlisberger; 34 år och hans 13 säsong i NFL. Han har vunnit Super Bowl. Han har fått smaka på segerns sötma. MEN han är inte färdig. Nu har han sin vapendragare i Antonio Brown; de är som ler och långhalm. Ben missade fyra matcher fjol. I år har han fått vara frisk under hela training camp och rapporterna har gått i dur. Jag är övertygad om att duon Big Ben och AB kommer se till att plocka isär fd Colts WR-esset Marvin Harrisons NFL-rekord på 143 mottagningar för 1 964 yards.

Nåväl; jag är medveten om att Pittsburgh Stelers saknar sin främste RB LeVeon Bell, Martavis Bryant och Markus Wheaton, MEN den offensiva linan är från en annan värld och så länge den sköter sig skall ett hyggligt Washington Redskins avhandlas relativt enkelt.

Beakta även att Pittsburgh Steelers mött Washington Redskins tre gånger de senaste 10 åren och har avväpnat dem enkelt i samtliga tre outings.

Jag spelar Steelers -1,5 till oddset 1,90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip