Speltips Chookagian - Maia

Sport: Annat
Spelstopp: 2022-01-16 01:00
Land: USA
Liga: UFC
Odds: 2.58
Tips: Maia vinnare
Efter ett sällsynt långt uppehåll är det nu äntligen dags för UFC igen. Något ljum gala på förhand men även en sådan dryck kan smaka efter att ha varit på torken lång tid. Först några sammanfattande ord om föregående år som blev väldigt lyckat i totalen, detta såväl för UFC-spelen som för galornas kvalitet. Vad gäller spelen så blev procentuella hitraten naturligt något sämre i takt med fler skrivna rekar, men ROI:n var fortsatt väldigt solid hela året tack vare oddsens storlek. Bäst minns jag Poirier till slutliga 4.70 mot Conor, Rountree på KO till 3.90, Alvarez till 3.15 samt – bara för att han är sån personlig favorit – Oliveira till 2.27. Största misslyckandet får vara den regelrätta missbedömningen av Cirkunov som bara var helt iskall.

Jag anser mig fortfarande vara nybörjare på att skriva rekar så kom gärna med förslag på allt som kan bli bättre i kommentarsfältet.

Nu till helgens gala där jag tycker de flesta odds ser korrekta ut. Det lockar dock att spela Jennifer Maia som vinnare mot Katlyn Chookagian till höga 2.58 på Pinnacle. Min förutspådda segrare kommer från en imponerande vinst mot en normalt så stark motståndare som Eye (som för övrigt besegrat Chookagian tidigare) och har senaste åren bara mött divisionens toppskikt. Hon är en stark brottare med svart bälte i BJJ och är normalt överlägsen helgens motstånd om matchen hamnar på marken.

Chookagian i sin tur är en ganska spenslig fighter med förkrossande räckvidd och tämligen ofarlig kraft. Hon vinner i regel sina matcher genom att ligga på lång distans och plocka poäng, men har å andra sidan lätt blivit dominerad så fort någon lyckas komma nära och utnyttja hennes ozonhålsstora lucka i försvaret på marken.

Nedsidan som finns i spelet är att dessa mötts tidigare och att Chookagian då drog längsta stråt. Det var dock på intet sätt någon överkörning och jag tror Maia dels har högre kapacitet totalt och dels kommer vara bättre denna gång då det var strul med vikten i förra mötet. Att få så mycket som 2.58 i en på förhand jämn match är en gåva så jag startar året med detta spel och mår mycket gott. Lycka till vid rygg.

TV: Helgens bästa tips på Rekatochklart!

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Chookagian - Maia
Spela på Speltips Chookagian - Maia
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Pannben - 14 Januari 2022 - 11:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Caen - AC Ajaccio
Fotboll - Ligue 2 - 2 +0 (asian)
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Kamerun - Komorerna
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 1 asian -2,5
1.65
20:45  Caen - AC Ajaccio
Fotboll - Ligue 2 - 2 +0 (asian)
1.80
20:45  Blackburn - Middlesbrough
Fotboll - The Championship - X
3.30
20:00  Marocko - Malawi
Fotboll - Afrikanska mästerskapet - 2 asian +1,5
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:00  Topptipset Tips Måndag 24/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Startbonus för nya spelare! Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Lucky Sports 100 kr tillbaka om ditt första spel förlorar. Utan omsättningskrav.

18+. Kampanjperiod fram till 31/12 2021. Maximal insats är 50 kr per spin, hand eller spelrunda. Max summa att få tillbaka är 100 kr. Vid spel på sport måste hela din insättning omsättas minst en gång till oddset 2,00 eller högre inom 24 timmar. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.Regler & Villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming