Speltips Felipe - Arlovski

Sport: Annat
Spelstopp: 2021-10-17 02:45
Land: USA
Liga: UFC
Odds: 1.900
Tips: Felipe vinnare
Ingen lycka för Tim Elliott förra helgen och det var väl lite som att senaste veckornas motvind återupprepades. Ingen av de inblandade imponerade desto mer men min vinnare presterade sämre än förväntat. Det är bara sadla om och komma ihåg att spelen som väljs snittar gott över 2x så då finns också utrymme för sämre perioder.

UFC fortsätter kasta lite smulor åt oss entusiaster inför galor som ser otroligt spännande ut sista kvartalet 2021. Nu till helgen är det inte så att man på förhand slår några saltomortaler av glädje men sen en magisk vintermåndagsmatch i sunderland på 90-talet vet jag också värdet av att ge allt en chans.

Jag spelar i helgens co main event på Carlos Felipe mot Andrej Arlovski. Standard som vinnare till 1.900 på Pinnacle, men sannolikt även med lite topping på avslut. Redan nu finns under 2.5 ronder till riktigt intressant värde.

Bakgrunden till att det bedöms vara osannolikt med avslut är att båda gått till domslut väldigt ofta senaste matcherna. Det är dock tungvikt och Arlovskis haka måste någon gång ta slut. Har beskrivit det tidigare som att fighters stryktålighet inte fylls fullt ut och vitryssens legendstatus är väl lika oomstritt som välförtjänt. Det är många krig som ligger på hans reportoar.

Han har också sett fortsatt bra ut i sitt stående och är inte på något sätt ofarlig. Det är dock som att edgen suddas ut i kanterna överallt och när det väl blir ordentligt motstånd så ser gammelbenen ganska stappliga ut. Detta tycker jag att Felipe bör kunna profitera på.

Brassen har mött och besegrat ett par riktigt hårdslående snubbar i De Castro och Tafa, men kanske inte imponerat sådär storligen. Jag tycker dock att han sett solid ut och att Arlovski rimligen ändå är en mindre ko-farlig motståndare, vilket borgar för mer samba-attack. Felipe är betydligt yngre, samlat ihop tre raka segrar och borde rimligen vara aktuell för mer inkomstbringande uppgifter med ett stort namn i listan. Arlovski är just ett sådant. Jag hoppas att Felipe clinchar bort lite explosivitet och får ner vitryssen på canvasen. Då ligger vägen mot seger och avslut öppen via tung g & p.

Spelar redan nu på vinnare och letar fina odds vad gäller avslut, så får vi se om något bra alternativ uppenbarar sig.

Jag kan också redan nu flagga för att vi kommer få väldigt roliga alternativ kommande månader där det ser ordentligt snedvärderat ut. Väl mött då och lycka till vid rygg.

Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  Felipe - Arlovski
Spela på Speltips Felipe - Arlovski
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Pannben - 13 Oktober 2021 - 14:57
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Örebro - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian +0
2.10
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västervik - Modo
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
2.50
20:45  AC Milan - Torino
Fotboll - Serie A - 2 asian +1
1.98
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
21:30  Villarreal - Cadiz
Fotboll - La Liga - 2 asian +1,5
1.71
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.0
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset 100kr Tis
Insats: 100 kr -  
Köp här!
18:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming