Speltips Pereira - Ponzinibbio

Sport: Annat
Spelstopp: 2022-05-22 01:15
Land: USA
Liga: UFC
Odds: 4.00
Tips: Pereira inside distance
Vi har ju alltså en gala i natt med ett på förhand ointressant main event. Co main har dock alla förutsättningar för att bli något extra. Santiago Ponzinibbio ska möta Michel Pereira och det är två fighters som normalt bjuder på bra underhållning.

Jag skrev redan tidigare i veckan att Pereira sannolikt har en fördel i detta möte men tycker att vinnaroddsen är nog så låga för att vara intressanta. Därför spelas Pereira som vinnare innan koklockan klämtar i tredje ronden, vilket ger fina 4x.

Ponzinibbio är en hårding som alltid går ganska tuffa krig. Jag tycker dock att han sett allt långsammare ut och därmed också tagit ganska mycket stryk. I matchen mot Baeza vette katten hur han lyckades komma ut med domslutsvinst då han blev isärplockad. Boxningen är fortfarande bra och han har alltid vapen för att avsluta, men jag ser inte hur han helt plötsligt ska skjuta igång karriären igen efter att ha sett sisådär ut en längre tid.

En annan utveckling har Pereira visat. Det som i början av UFC-karriären mest var uttröttande och självmålsaktiga cirkuskonster börjar nu vara mer kalibrerad och farlig attack. Han ser vanligtvis ut att vara en rejäl bit med vätskan väl tillbaka i kroppen och han har otaliga verktyg för avslut. Fler matcher har förhoppningsvis gett nödvändig erfarenhet så att han inte är helt slut efter första ronden och en ålder på 28 indikerar att bästa åren kommer här framöver.

Det som talar mot spelet är att Pereira inte direkt radat upp avslut hittills i kombination med att Ponzinibbio verkar vara riktigt gubbtjurig och svårsänkt. Utvecklingskurvorna divergerar dock rejält för dessa två och jag försöker ta betalt innan den värsta hypen går igång. Håller nere insatsen då det inte känns som något lås, men dubbeln med andra rekens vinnare Anders ger i nuläget 11x och det ger en rolig tv-peng om inte annat.
  Pereira - Ponzinibbio
Spela på Speltips Pereira - Ponzinibbio
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se
Pannben - 21 Maj 2022 - 17:35
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  AFC Eskilstuna - Brommapojka
Fotboll - Superettan - 2 över 1,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Norrköping - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Båda lagen gör mål
1.81
17:30  Häcken - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian +0
1.80
19:00  Göteborg - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - Degerfors +1 mål asian
1.90
19:00  Halmstad - J Södra
Fotboll - Superettan - 1 asian -1
1.74
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:00  Djokovic - Van Rijthoven
Tennis - Wimbledon - Över 29,5
1.76
19:00  Halmstad - Jsödra
Fotboll - Superettan - Över 2,5
1.55

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Bethard Sätt in 1000 kr & få 2000 kr att spela för. Endast 6x i omsättning!

18+. Kampanjen är endast giltig för nya spelare som har aldrig tidigare spelat på Bethard Groups licens 18Li7392. Bonusen kan hämtas från insättningsmenyn innan den första insättningen har gjorts och kan endast användas i sportsbook. Minsta insats för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 1000 kr. Insättning och bonus måste omsättas fyra (4) gånger med min. odds 1,80 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Regler och villkor gäller.

Betinia Snabba uttag och registering med BankID. Bra utbud och bonus!

Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på Gratisspelet | Casino: Insättningsbonus 100% upp till max 3000 kr - Måste användas inom 60 dagar. Omsättningskrav 30x | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming