Ja, det var ju inte för inte Nora stod i 100 ggr degen att sopa hem den norra Allsvenskan den här säsongen.
Tunga spelare tappades och nyförvärven var väl inte direkt av utomjordisk klass.
Visst, herr Malmqvist från Lidköping som spelade SM-final så sent som i våras är så klart bra.
Men skaver han de här milen (bor såklart kvar i Lidköping) vecka ut och vecka in för att hans hjärta dunderbrinner för Nitro/Nora Bandy, trots att hans ar en gång lirat i klubben, nja.

"Stjärnorna" i Nitro/Nora nu heter som förr jesper Bryngelsson, 40 år, Tomas Knutsson, 35 år, Jonas Munken Kleva Freberg 35 år och Marcus Sixtensson-Ottosson 40 år.
Bäst före datumet på dessa forna legendarer var ju någonstans i mitten utav 2000-talet. Då Nordman senast låg de på de svenska listorna.
Och att dessa idag spelarn bandy för att föra kubben uppåt i några seriesystem, det kan ni ju försöka lura i mig bäst ni vill.

Tungt tapp till dagens match då Mikel Jansson är skadad och då truppen (ibland är de 7-8 spelare på träning) så finns det inte så mycket vettigt att laborera med där för Trappatoni Holmgren på tränarbänken.

Västanfors har däremot ambitioner att placera sig så pass högt i serien att de får spela i den så kallade Superallsvenskan nästa säsong.
Har lånat in ett par gubbar från Västerås SK som ska hjälpa dem på vägen och de lär ju göra sitt, de vi pratar unga hungriga killar som INTE hade sin storhetstid under Nordmans 2000-tal

Jag tycker att gästerna borde vara större favorit än vad de faktiskt är.

5-7?

This is the stats tab
This is the post tip