Det är ju egentligen osannolikt att Bajen lyckats dragit det här till en femte och avgörande match, med tanke på hur det såg ut i de två första.
Men nu är vi här och det är naturligtvis Sandviken som har allt, och då menar jag ALLT att förlora.
Om det kommer att vara ett än mer stabbigt och hackigt anfallsspel från Saik än vad de visat i de två senaste matcherna? Jo, det är väl ingen vågad gissning, med den pressen som nu ligger på spelarnas axlar
Och då är det ju oftast Sandvikens offensiv som ligger till grund att överspelen på deras matcher ska trilla in.
På Zinken i lördags så plockade Bajen bort Christoffer Edlund och Daniel Mossberg på ett formidabelt sätt, vilket gör att mycket är vunnet.
Att den förstnämnde dras med sviterna av den kraftiga hjärnskakningen han åkte på här nyligen är väl ingen vågad gissning.

Att Hammarby inte gjorde några spelmål på Sandviken säger väl också en del om att lagets offensiv knappast är av det bättre slaget - OM vi jämför med vad man haft framåt de senaste åren. Eller: I stort sätt alltid haft.
Misja Pasjkin har sett sina allra bästa dagar och skapar egentligen ingenting i själva spelet när han är på isen.
Två hörnor och en straff, det var så Bajens mål kom till.

Och nu när det handlar om en femte och avgörande match, då tror ju i alla fall jag att det kommer att handla om säkerheten först en bra bit in på den första halvleken.
Ett lika noggrant försvarsspel som i lördags från Bajens sida, det mot ett nervöst och ett hackande Saik-maskineri. Det borde borga för en icke målrik historia.
Att den här matchen mer kommer att likna den senaste än de övriga tre som spelats som varit målrika alla tre, det är min tydliga uppfattning.

Jag säger att Sandviken kontrar in 6-3 i matchens sista sekund.
Det efter att vi haft en målsnål första 45:a. Låt oss säga 2-1 till Stålmännen.

This is the stats tab
This is the post tip