Global Esports Tour, MOUZ ställs mot svenska NiP och vinnaren av denna final kammar hem hela $100 000.

NiPs igl "Hampus" har varit sjuk och har missat denna turnering samt föregående, han ersätts av den unge "ztr" som har varit med i laget tidigare men har sedan en tid tillbaka spelat i akademilaget "Young Ninjas" där han varit minst lika bra. Detta är ett minus på papper men inte gett sken av det under denna turnering.

MOUZ har hittills haft en relativt enkel resa till final platsen där man inte ställts mot något topplag, i första rundan vinner man överlägset mot franska laget "Falcons" och andra rundan vinner man 2-0 mot spanska "Movistar Riders". 2-0 resultatet speglar dock inte matchbilden, det var två jämna kartor då man på karta 1 vinner med knappa 14-16 och på karta 2 slarvar Movistar Riders bort matchen totalt, har en solklar ledning men tappar fokus helt och hållet. 2-0 resultat är långt ifrån sanningen här.

NiP öppnade turneringen svagt där man tappar första kartan mot turneringens absolut sämsta lag "NASR". Men efter denna kart-förlust har det sett väldigt ljust ut, man kör över NASR och tar vinsten 2-1. Matchen därefter möter man det ny-sammansatta topplaget "OG" och där på första kartan står stjärnspelaren "brollan" för en super prestation, han tar hela 34 kills och har en 2.0 rating på 1.80. Sedan tar man emot OG på deras kartval mirage och det är total överkörning där resultatet blir 16-5.

NiP är det bättre laget i grunden och har samtigt visat god form under denna turnering och jag köper inte oddsen här.

Speltips: Ninjas in Pyjamas vinner detta 3u/5

Jag kör även på: Ninjas in Pyjamas -1.5 Kartor, 3.40 hos bet365

1u/5

//"Trettio1"

This is the stats tab
This is the post tip