CS säsongen är runt 2 månader gammal och vi har sett många transfers runt om i laget och har fått den uppfattning att de nya lagen som till exempel Mousesports som ändrade tre spelare däribland sin In game leader. Potentialen finns för laget men man var väldigt rostiga i det taktiska spelet men det är vanligt och träning ger färdighet. Vi har också sett några stora turneringar flyga förbi och har bara ett ord, Astralis. Ska något lag kunna rubba på balansen och slå detta som verkar just nu vara oslagbart. Nu kommer jag bort från det riktiga ämnet och går bort från toppen och hamnar långt ner i Nordamerika där det spelas en match om en finalplats som handlar om vem som kommer med i ESEA Season 31.

Mitt spel hamnar på ett lag som inte ens ska vara här. Eller jag omformulerar detta. Ett lag som egentligen inte ska vara här för i kvartsfinal gick man emot storfavoriten att vinna detta kval The Quest och man gjorde det genom att ha vunnit med 2-1. Hade dessutom 0-1 vilket tyder på att man hade en enormt stark vinnar mentalitet. Oddsvis visade också på en enorm skräll där The Quest stog i runt 1.10. Det enda som gäller här är att man inte ska få vatten över huvudet för nu har man verkligen chans att nå säsong 31 av ESEA och då är det ett stort karriärlyft för vissa, speciellt för lagets 15 åriga spelare Marshall "Minus" Sedowicz. Annars då? Laget har också erfarenhet och en spelare som spelat på hög nivå. Derrick "Lilman" Boyne har som bäst spelat i laget NRG vilket idag är rankat 11 i världen men nu på sistone har han varit med Wardell N Friends (Mix Team) som tävlade i WESG world finals. Alltså har han en del matcher och erfarenhet på nacken så en Online match ska inte vara några problem. Toy är också en spelare som har varit med länge och vandrat runt i de sämre trakterna i Nordamerika men han är faktiskt den spelare som har haft bäst statistik i detta kval och vi hoppas såklart han bara fortsätter på rätt spår. Han är säkert sugen på att hitta nåt bra igen och en plats i ESEA hade varit början på något nytt så suget hos dessa spelare finns där.

Motståndet har säkert också suget och det är Thunder Logic som är ett väldigt ungt lag där den äldsta är 21 år. Man har absolut inte samma erfarenhet som BBC och även om detta inte är så stor scen så är det ändå lite på spel och då kan det komma lite nerver hos spelarna. Har inte så mycket information på spelarna vilket kan vara en fara men BBC har ett sånt kraftfyllt lag samt man ska väl inte säga misslyckade karriärer men karriärer som har gått neråt för just då Lilman och Toy som nu med talanger som är påväg uppåt ska få nytt hopp i lyktan ser jag ett bra odds framför mig i 1.75. Bäst av 3 format också vilket gör att det blir svårare till skräll vilket jag anser det verkligen är om Thunder Logic skulle gå vinnande här.

This is the stats tab
This is the post tip