Dåliga utbuds dagar när nu ESL har kommit till sitt slut men nu börjar det komma några kval till turneringar samt en stor turnering på tisdag natt som jag längtar mycket av att se.

Ikväll blir det ett spel och det känns väldigt bra ut. Complexity är ett lag som sistone haft tre spelare som varit i väldigt bra form men missat mycket på det återstående två. Nu när man bytt bort dessa två mot Stanislaw och Shazam som senast kom från en dålig tid i Optic men man har verkligen kalliber att komma in rätt här och nu ser jag faktiskt fram emot att kolla på detta lag och hur det kommer ser ut i framtiden. Anser själv att den ser väldigt ljus ut att komma till lite under högsta nivån.

Även om man inte haft så lång tid på att öva så har Stanislaw en bra grund han kan spela med alla sina lag han "leder" och tillsammans med Shazam är han sugen på att revansch efter den korta tiden i Optic.

Mythic finns det inte mycket att säga om. Litet farmalag kan man säga med några erfarna spelare som Hazed och Adren men annars är det inte så mycket att kolla på jämfört med complexity. Inbördes har man krossat på alla kartor man möts förutom en där det gick till förlägning. Anser att man gör det idag igen och vinner med 2-0 för att ta sig vidare till kvalet i Dreamhack Open Summer.

This is the stats tab
This is the post tip