ForZe stökade första kartan och gjorde en fin vändning för att sedan stänga matchen på ett säkert sätt och reken rättades grönt. ForZe gick sedan hela vägen till final och i en hård kamp med Sprout gick vinnande till slut med 2-1. Den andra favoriten jag hade för turneringen, Epsilon?? Gick inget vidare och det blev uttåg i gruppen efter förluster mot ForZe och Movistar Riders.

Idag måste det vara ett nytt Epsilon som ska möta ett finskt HAVU som haft bra form på senaste tiden. Tror Epsilon studsar tillbaks direkt och det avgörande kommer vara dels dagsform samt kartan. Eftersom det är bäst av 1 så betyder det att man kan banna tre kartor som man inte vill spela. Då kan Epsilon alltså banna de tre kartor som man inte känner sig så vana vid och det är perfekt för detta upplägg. Enligt mig bannar man då Vertigo, Nuke och Dust2. Eftersom HAVU:s permaban är Overpass så bannar man den först. Efter Detta så ska det ligga helt öppet för Epsilon då Havu får bestämma om man antingen vill köra Inferno, Train eller Mirage där Epsilon trivs riktigt bra på alla kartor.

Ett Havu med självförtroende stängs av av Epsilons skicklighet och det är bara och ta bort tanken av det dåliga resultatet i Köpenhamn och studsa tillbaks, jag tror man gör det när man får spela på kartor man trivs på. Därför spelar jag -3.5 på Epsilon till oddset 1.90 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip