Skrällen igår på Endpoint blev ogiltligt efter 1-1 i kartor då tydligen en spelare i motståndarlaget inte kunde spela och skulle köra med ett annat lag i ett kval i Polen. Endpoint spelade sjyst att istället för att låta tränaren spela förflyttade man matchen. Tråkigt för vårt spel men Fair Play.

Idag är det världens bästa lag men en dålig form efter byte av spelarna mot ett lag som nyss vann en helt okej turnering. FaZe har verkligen inte haft det bra sedan Olofmeister lämnat av personliga skäl och man tog in Xizt. Jag anser att det inte där det stora problemet legat utan jag tror bara spelarna har saknat formen på högsta klass och den finns verkligen där. Trion med Niko, Rain och Guardian tillhör alla tre på topp 20 spelare i världen. Nu är det dags att visa den gnistan för att komma till slutspel i ESL.

Kartan Mirage är Faze hemmaborg, väldigt starka på den och det visade man senast när man slog Fnatic med 16-9 som också är ett av de bättre lagen på Mirage. Mirage är en mittenkarta för Hellraisers, varken bra eller dålig och om Faze bara gör en helt vanlig prestation ska man vinna den här matchen med minst 4 rundor till 1.90.

This is the stats tab
This is the post tip