Två bra dagar har gått där vi har fått in två rekar i rad med 2+ i odds. Idag hittar jag en match som jag tror på väldigt starkt som spelas mellan forZe och Japaleno. Det är en bo3 i en viktig turnering (ECS Season 8 Europe) där vinnaren går till final.

ForZe har varit starka på sistone med en finalplats i blast. Man spelade även bra i qualifern till majorn i Berlin man lyckades komma upp till 2-1 men där fick man möta för bra lag och åkte ut. I dagens match möter man ett betydligt sämre lag än vad man har gjort den senaste månaderna. Jag tycker spelet -1.5 det vill säga 2-0 till ForZe verkar bra för att man spelar gärna de mapsen som Japaleno brukar picka. Eftersom Japaleno alltid bannar nuke och Forze bannar vertigo så kommer det bli maps över som ForZe är bra och trygga på. ForZe har även en win rate på 68% de senaste tre månaderna detta kan då jämföras med dagens motstånd Japaleno som endast har 33% win rate.

ForZe har bara inte en bredare mappool utan även bättre spelare individuellt och spelar bättre som ett lag. Därför spelar jag 1 -1.5 till 2.00 hos bet365 idag. Matchen startar klockan 8 och matchen finns på andra sidor och inte bara på bet365 , Unibet & LeoVegas har samma spel till 1,85 OBS spelstopp 19.45 även om matchen ska starta 20.00.

Lineups
ForZE- facecrack, Jerry, Xsepower, almazer, FL1t
Japaleno- Freddyfrog, Relaxa, djL, freddieb, Plessen

Länk om ni vill följa matchen live : https://www.hltv.org/matches/2336180/forze-vs-japaleno-ecs-season-8-europe-week-1

This is the stats tab
This is the post tip