EnVyUs hade inga problem att hitta rundor på T-sidan av Train och Spelet var inne redan i halvtid.

G2 har inte visat jättemycket sen man Shox försvann mot Mixwell och NBK tog över in-game leader rollen. Trots 3/4 förluster igår så det ljust ut när man mötte både FaZe och Astralis. Två tunga förluster i förlängning samt en förlust med 16-10 på en av Astralis bästa kartor. Men sedan på Overpass var man bra mot FaZe när det till slut blev 16-11. Overpass är det idag igen. Spelare som KennyS och Apex visade bra form igår.

Fnatic såg riktigt tomma ut igår när man trollade mot Ago där det senare blev 1-1 i matcher. Man måste visa betydligt mer idag när man nu möter ett hungrigt G2 och innan dess ett formstarkt NaVi. Man har inte visat jättemycket på Overpass men man har haft rätt god form på spelarna och speciellt då Krimz som sett vassast ut. Nu är det dock ECS och inte ESL, det betyder att man måste ändra sig mentalt och nu går allt för att kvalificera sig för ECS nu när ESL ser tufft ut.

Tror detta blir en jämn kamp och därför spelar jag över 26.5 rundor till 1.85 hos Unibet där G2 nog drar det längsta strået.
16-13? Detta är Game 1

This is the stats tab
This is the post tip