Nattens, den tidiga morgonen eller vad man nu ska kalla det så spelas det en match som jag finner väldigt intressant i och med oddset sett till statistiken verkar den nästan glasklar.

Dignitas är en organisation med en någorlunda ny trupp. Speciellt eftersom man nyss bytte bort 2 under denna veckan efter det jag tror var att resultaten inte var där. Och det stämmer verkligen, fruktansvärd form på senaste tiden även om man mött lag som SK och Cloud9 så har man knappt börjat innan matchen är över. Igår lyckades man få 1-1 mot Splyce i Kartor där Cache ser ut att vara den kartan man ändå visat lite på.

Kartan inatt är Train och den har man spelat på tre gånger under hela Dignitas tiden och alla tre har varit förluster. Nu när man har två nya spelare kan det bli svårt med vart man ska gå, hur man ska utföra sin taktik och jag känner nästan tvärtom mot laget som jag tror på. Ghost har spelat in sig mer med sin femma och man tvekar inte på att vilja spela denna karta, tecken på det är när man vill ha den mot SK som är ett av världen bästa lag på den även om man hade en ny spelare då. Det blev inte vinst men man visar ändå att man vill spela den.

Därför spelas -2.5 på Ghost till 1.80 hos Unibet där det är karta 2 som gäller.

This is the stats tab
This is the post tip