Efter några veckor utav den nya ”säsongen” av CS har jag sett väldigt mycket skrällar eftersom topplagen och favoriter inte har tränat så mycket under uppehållet. Nu har de flesta lagen också upptagna med att träna inför den kommande majorn som är på ingång. Många lag är på uppgång och säsongen 2019 ser minst sagt intressant ut ur ett tittar perspektiv.

ESEA säsongen har också börjat och det är här jag hittar mitt första spel på länge. aTTax spelare ”Kressy” har haft otur och dragit på sig en skada i fingret och kommer troligtvis inte var närvarande här.
https://csgo.99damage.de/de/news/79245-alternate
Då kommer man fortsätta spela med stand in som man gjorde igår. Blir ett stor skillnad i samarbetet mellan laget och där kan ett LDLC som haft tunga ändringar kanske hittat sig tillbaka någorlunda till den form man va i innan slutet av förra säsongen.

Man har alltså tappat sin största sjärna, Alex som gick vidare till vitality och Amanek som var en stor del av lagets framgång. Nu har man fått in Mathend och xms som haft ett förlflutet i EnvyUs.

Kartan är Overpass vilket inte aTTax haft ett så bra resultat på sistone. förlorat 16-5 mot no chance samt 16-4 mot Red Reserve. Bättre lag på pappret än LDLC men man har ändå To1nou som tar mycket yta med sin skicklighet med Awp och Attax vet inte så mycket om LDLC:s overpass efter ändringarna. Man har också spelat 1-1 de tre senaste matcherna i ett bäst av 2 format vilket pekar att formen är påväg uppåt för de franska laget och jag väljer att tro på att man vinner här när aTTax har det stökigt med sin femma.

LDLC -2.5 i rundor hos Unibet , LeoVegas eller 888sport ger dubbla pengarna vid vinst.

This is the stats tab
This is the post tip