Ett lag som knappt har någon form mot ett lag som kommit från ingenstans till att många ser det laget som favoriter i denna match. Jag säger nej och spelar på ett pressat lag som måste bevisa på att man ska ligga på toppen.

LDLC är ett lag som inför "säsongen" bytte sin in-game leader mot den 19 åriga LOGAN och han har sett bra ut i de matcher jag har kollat. Man spelar om vardagen i ESL Pro League där man möter de bästa lagen i Europa och man har det väldigt tufft. Ligger just nu delad sist med AGO och man måste börja visa varför man är just ett lag som förtjänar en plats i ligor som ESL.

Euronics är ett tyskt lag med mycket go form och det är nog enligt mig att man har ett bra samarbete med laget och haft spelare som avgjort tajta matcher. Mycket god form men även om formen håller så har inte resultaten varit jämna när man stått mot bättre motstånd. Och nu när motståndet är som tuffast kan det bli slutet för Euronics lilla form.

Det som jag lägger till här är att båda lagens starkaste kartor är Nuke. Är Euronics så självsäkra att man plockar den? Osäkerheten kommer sätta LDLC på favoritskapet och under den pressen man borde ha så borde man kämpa allt man har för vinst idag och därför spelas ettan på LDLC till 1.75.

This is the stats tab
This is the post tip