BLAST Premier Spring Final 2022 (LAN), en riktig tittar favorit med en gigantisk prispott, $200.000 till vinnare.

"NaVi"( Natus Vincere) esportens Real Madrid, ett super lag. Världsetta under längre perioder den senaste tiden, den bästa Awpern "Simple", bästa rifler "B1t" och ett lag med enorm disciplin och kemi mellan spelarna.

NaVi har beslutat att bänka deras förra igl "Boombl4" efter skandaler utanför spelet och han ersätts av Ukrainska spelaren "sdy". Sdy är en mycket bra rifler och överlag en bra spelare, Stjärn-awpern "Simple" beskriver sdy som en mycket bra spelare men säger på sin twitch-stream att han spelar i positioner han inte är van vid men Simples inställning överlag är positiv.

OG har nya ansikten i laget och det såg allt annat än positivt ut under Global Esport Tour i Dubai, man visade inte disciplin emot NiP och blir överkörda. Det såg tämligen oinspirerat ut på servern med mycket lätta misstag, misstag som skedde gång på gång. Hinner man titta på alla dessa misstag och sno karta av den tidigare världsettan "NaVi"? Jag tror inte det.

Dessutom ser Veto väldigt positiv ut för NaVi, jag förväntar mig att se overpass spelas samt NaVi som väljer dust 2 eller mirage. Två kartor som NaVi ska vara favoriter att vinna och dessutom lämnar NaVi sällan något till slumpen så jag är övertygad att man kommer studera svagheterna som OG har haft under Dubai vistelsen.

NY INFO 14.00 13/06-22 (odds vid info 2.10)

Den nyligen "bänkade" Team Spirit Awpern Degster ersätter "Mantuu" för OG, Degster har relativt dålig engelska då han pratar ryska och spelat i ryskt lag. Jag ser detta som ett + för mitt spel då kommunikation kommer bli problematiskt för OG. Men som vi sett många gånger tidigare har stand-ins lyft laget mycket som då spelar utan press. Degster är dessutom ingen spelare man skojar bort, vansinnigt vass är han. Blir intressant men jag behåller mitt spel och fyller på med 2u till odds 2.10 hos bet365 !



Ordlista:
igl= In game leader
LAN= Turneringen spelas på plats, ej online
NaVi = Natus Vincere
Awper = Sniper spelare
Rifler = automatvapen spelare
Veto= Kartväljar processen

Speltips: Natus Vincere -1.5 (2-0) 2/5 och hittas hos bet365

//"Trettio1"



This is the stats tab
This is the post tip