Nu är det på riktigt. Semifinal i BLAST Premier Spring Final 2022. OG är på en drömrun som ingen vettig människa hade kunnat förutspå. Man har slagit både dagens motståndare och ENCE på vägen. Det finns dock ett problem – när NaVi är påkopplade med kniven mot strupen så är de bäst i världen och inför en sån här match har de garanterat gjort läxen. Man förlorar inte mot OG igen, så är det.

NaVi spelar nu med sdy instället för Boombl4 som blivit kickad p.g.a att hans fru läckt olämpliga bilder på honom. Detta är garanterat någon som stört NaVi de senaste veckorna men jag tycker att man visar att man vill vinna den här turneringen nu. Inte minst genom att fullkommligt demolera världsettorna FaZe i senaste omgången.

Simple samlade ihop 46 frallor och fick en rating på 1.80. Totalt släppt NaVi sju rundor över två maps – och det mot världsettorna. Så det känns som att man bestämt sig här, för när Simple verkligen vill vinna, då är han bäst i världen och då är NaVi bästa laget i världen.

Revansch här då, inte förlorar man mot OG igen efter att slagit FaZe, för som sagt, även om OG gjort en helt fantastisk turnering så här långt så spelar man med en ny roster som inte ska vara tillräckligt samspelta.

Man får 1,42 på Navi hos Luckysports. Det är högst på marknaden och funkar att spela både som singel eller i ett kombispel.

This is the stats tab
This is the post tip