Dåligt utbud de senaste dagarna och har letat och letat. Nu har jag äntligen hittat flera starka och jag bromsar inte.

Först och främst är denna match ett bäst av 2 format då det läggs till ett format där det går att lägga 1-X-2. Spelet går ut på att Tricked ska vinna båda kartorna för att spelet ska sitta och enligt mig kommer man göra det rätt komfortabelt.

Tricked har nyligen ändrat lite i ordinarie femma och när man nu har lagt till Percy och Glace. Vet inte om detta bara är temporärt eller om man ska ge chansen och om man presterar bra kanske man får stanna längre under kontrakt. Då behövs helt klart 2-0 här.

Den med mest erfarenhet har enligt mig AnJ som varit i USA och spelat för NRG. Gick hyfsat men var sen tillbaka i Danmark och då tog det inte lång tid innan Tricked "tog" honom. Percy har varit på scenen inom CS väldigt länge och lutar tillbaka mot Copenhagen Wolves året 2015 som var en känd organisation på den tiden.

Finns inte mycket att säga om motståndet förutom att man har spelat 6 kartor officiellt med denna femma och blivit förlust på alla 6. Nu ska man också möta ett lag som är många snäpp bättre och då tvekar jag inte. Därför spelas 1:an på Tricked i ett 1-X-2 format hos Betsson till 1.68.

This is the stats tab
This is the post tip