Londonderby mellan två lag som är behov av seger och en positiv känsla att ta med från den här matchen.

Arsenal har spelat ett liknande spel hela säsongen. Att det förloras poäng är inte överraskande om man ser hur matcherna sett ut. I början av säsongen tog laget några segrar utan att faktiskt förtjäna. Laget kommer få stora problem med Chelseas offensiv. Vi såg hur svårt Arsenal hade på Anfield, även om Chelsea inte är Liverpool så går det fort och Arsenals backlinje kommer inte hänga med.

Chelseas största problem är att man inte har en anfallare. Varje seger kräver därför en bra prestation av hela laget. Visst, Hazard är där uppe men inte den spelartypen som Chelsea behöver högst upp. Får ut mer av honom om han spelar på kanten där han kan utmana en-mot-en istället för att få två fysiska mittbackar.

Håller du inte något av lagen nära hjärtat så sätt dig ner och njut av underhållningen som vi kommer bjudas på. Det lär bli fart och inget avvaktande spel. Chelsea vann 3-2 på Stamford Bridge efter en svängig match. I den matchen blev det 17 skott på mål. Inte realistiskt att tro på samma höga siffra men att de ska gå över 8,5 tror jag ska ha bra chans.

Jag spelar över 8,5 skott på mål @1.80 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip