Arsenal under 2,5 mål spelas i matchen mot Fulham.
1.78 hos LeoVegas , 888sport eller Unibet .
Rekn skrivs söndag, kommer uppdatera med nödvändig info efter presskonferenser med tränarna.

Hade samma spel på Arsenal i hemmamatchen mot Burnley för ett pat veckor sedan. Då sprack det på tilläggstid. Tror Arsenal får slita igen här, precis som laget slitit hela december i stort sett. Var inne på det flera gånger under perioden då Arsenal gick obesegrade i ett gäng matcher och många hyllade Emery till skyarna:
Siffran (22 obesegrade i alla tävlingar) lät bättre än vad den i själva verket var. Oerhört gynnsamt PL-schema och flera enkla EL-matcher höll sviten levande. Överpresterade i en hel del matcher sett till xG (var effektiva samtidgt som motståndarna var ineffektiva). "Förtjänade" fler poängtapp under den perioden. Verkligheten har börjat komma ikapp:
3-2-förlust mot Southampton.
2-0-förlust hemma mot Spurs i ligacupen (trots bra lag).
3-1-seger hemma mot Burnley i en match som faktiskt var rätt jämn.
1-1 borta mot Brighton i en usel insats.
5-1-torsk senast mot Liverpool. Totalt överkörda där i en match där Aaron Ramsey, som mer eller mindre brkräftat att han lämnar klubben i januari eller i sommar, ledde ut laget som kapten. Parodi.

Skadeläget är riktigt svårt:
Mkhitaryan, Monreal, Holding, Welbeck, Özil och Bellerin kunde inte spela mot Liverpool. Mustafi, som gått skadad, byttes ut i halvtid. Oklart om någon av de här spelarna är aktuella mot Fulham 70 timmar senare.

Detta gör att Arsenal har fått gå runt på få spelare i den här perioden av tätt matchande. Finns helt enkelt inte så många alternativ. Lägg till en shady situation med Lacazette och Özil. Det ska vara två ledande offensiva spelare, men de får inte mycket speltid av Emery trots detta. Något är skumt där, relationen verkar inte bra.

Bellerins frånvaro gör att högerkanten blir i stort sett iskall offensivt.

Två dagar efter en mycket tuff match mot Liverpool ska detta formsvaga, skadeförföljda och slitna lag alltså upp mot Fulham. Tror inte det blir någon överkörning.

Ranieris Fulham ligger fortfarande under strecket, men har tagit poäng i tre raka matcher. Gynnsamt schema, men har bara släppt in ett mål på 270 minuter - välkommet efter parodiförsvarandet första halvan av säsongen. Ranieri har satsat på att täta till försvarsspelet, vilket börjar ge utdelning. Har bara släppt in 2+ mål i en av senaste tio PL-matcherna. Under säongsinledningen var det snarare regel än undantag att Fulham släppte in 3-5 mål/match. Här tror jag de kan stå emot hyfsat med någon form av fembackslinje.



This is the stats tab
This is the post tip