Bundesliga avgörs i sista omgången och Bayern har allt i egna händer - samtidigt som Frankfurt också har mycket att spela för.

Förra möten
Frankfurt - Bayern 0-3 (2-1 i kort)

BUNDESLIGA
1. Bayern 33 23 6 4 83:31 75
6. Eintracht Frankfurt 33 15 9 9 59:43 54

Bayern hemma
16 12 3 1 44:13 39

Formen
O, V, O, V, V

Senaste match
Leipzig - Bayern 0-0

Frankfurt borta
16 7 5 4 27:22 26

Formen
F, F, F, O, O

Senaste match
Frankfurt - Mainz 0-2

Förutsättningarna för Bayern München att få en trevlig lördagskväll är goda. Efter 0-0 senast mot Leipzig så har Bayern möjlighet att kryssa och ändå vinna ligan. Dortmund jagar två pinnar bakom och avslutar säsongen borta mot Gladbach - som slåss för CL-plats. Inte det lättaste uppdraget. Bayern har visat fin form på slutet och det ska mycket till om man tappar detta. Samtidigt kan det ju bli väldigt nervöst om Frankfurt ligger på eller till och med leder i matchen. Hur som helst så måste Frankfurt försöka gå för poäng här. Tre poäng betyder att man skulle kunna ta sig in i Champions League, beroende på hur det går för Leverkusen och just Gladbach.

Men det är så pass jäkligt att en torsk här skulle kunna innebära att man blir helt lottlösa också. Såväl Wolfsburg som Hoffenheim kan gå om och då slutar Frankfurt åtta och utan Europaspel. Beroende på andra resultat så kan man ha tur att klara sig ändå. Men det gäller att gå för det och försöka klara det av egen maskin. Frankfurt pressade Chelsea över två matcher i EL (1-1 i båda mötena och utslagna på straffar) så det är ett lag som har en förmåga att lyfta sig när det gäller. Men för att stoppa Bayern på bortaplan krävs något alldeles extra. Säkert lite hårda tag också.

Domare är Sascha Stegemann som senaste skickade upp sex kort mellan Gladbach och Hoffenheim. Innan dess: 5 mellan Hertha och Hannover, sex mellan Schalke och Frankfurt. Det känns långt ifrån otroligt att Frankfurt drar på sig mer än ett kort den här matchen med allt vad den innebär.

Preliminära elvor (Whoscored)

Bayern (4-2-3-1) Ulreich - Kimmich, Sule, Hummels, Alaba - Goretzka, Alcantara - Gnabry, Muller, Coman - Lewandowski

Frankfurt (3-4-1-2) Trapp - Abraham, Hinteregger, Falette - Costa, Fernandes, Hasebe, Kostic - Rebic - Jovic, Haller

SPELTIPS
Jag spelar Frankfurt över 1,5 kort i matchen till 1.72 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip