Tar Bayern München att leda i halvtid och vinna matchen mot Leipzig. 1.95 hos Nordicbet , Betsson eller Betsafe .

Toppmatch i Bundesliga väntar här. Då Dortmund lite oväntat föll igår har Bayern chans att knappa in tre poäng. Det tillfället tror jag inte laget missar. Jag tror Bayern München sätter full fart framåt från start och tar tag i taktpinnen direkt. Efter höstens relativa kräftgång är laget nu på uppgång med bland annat tre raka ligasegrar. Även den underliggande statistiken för exempelvis expected goals har sett bättre ut - varit klart dominanta senaste matcherna.

Bra truppläge med enbart James Rodriguez, Tolisso och Robben out. Ribery vilade senast och är aktuell för spel.
Tänkbart lag:

Neuer - Kimmich, Süle, J. Boateng, Alaba - Thiago, Goretzka - Gnabry, T. Müller, Coman - Lewandowski

Leipzig har gått varit upp och ner den här säsongen. Två poäng färre än Bayern Munchen i ligan men floppartat Europaspel med uttåg ur EL tidigt. Hade ett drömläge hemma mot Rosenborg i torsdags men fick bara 1-1, trots ledning. Följde upp det med att besegra Mainz hemma i söndags, har därmed fått enbart två dagars vila inför den här. Det här blir tredje matchen på sex dagar för laget. Saknar som bekant Emil Forsberg sedan tidigare och här är även viktige Sabitzer avstängd. Dessutom frågetecken på Kampl. Kan med andra ord sakna tre av lagets bästa spelare i en match som såklart är brutalt svår för alla tyska lag oavsett läge.

Tänkbart lag:

Gulacsi - Konaté, Orban, Upamecano - Klostermann, Demme, Halstenberg - Laimer, Kampl - Ti. Werner, Y. Poulsen

Tror att ett förbättrat Bayern känner stark vittring på Dortmund i det här läget. Leipzig har gått halvsvagt (2-2-3) på bortaplan i ligan den här säsongen, medan man är obesegrade hemma. Med bara två dagars Leipzig-vila och därtill ett par tunga avbräck tror jag Bayern har bra chans här. Ser framför mig en matchbild där de verkligen tar tag i matchen direkt och sitter i förarsätet i halvtid och vinner matchen rätt så bekvämt.

This is the stats tab
This is the post tip