Nedflyttningshotade Stuttgart har den svåraste möjliga uppgiften i Bundesliga när de gästar de regerande och nyblivna mästarna Bayern München på Allianz Arena. En reaktion är också att vänta då Bayern München förlorade i den senaste omgången. Det gör mästarna bara ännu farligare. Ett bottengäng som Stuttgart, som har fyra poäng upp till säker mark, är ett lätt byte som mycket väl kan bli straffade. Marknaden har Bayern München som megafavoriter, som borde klara av att vinna mötet utan några bekymmer.

Efter att ha slagit titelkonkurrenten Dortmund med 3 - 1 blev tränaren Julian Nagelsmann och hans Bayern München mästare. Därefter kom en oväntad förlust borta mot Mainz med 1 - 3. X-faktorn Robert Lewandowski hittade nätmaskorna för 34:e gången i ligan och kommer vilja utöka sin målskörd. Samt att de övriga spelarna kommer söka revanch efter en mindre bra insats. På hemmaplan är det alltid lättare, där Bayern München har 13 segrar på 16 matcher, med en brutal målskillnad på 46:13.

Stuttgart sitter på en kvalplats i tabellen och slåss för sin överlevnad, när det återstår två omgångar kvar av Bundesliga. Det är fyra poäng upp till Hertha Berlin, som har en bra form. Chanserna till att hålla sig kvar är mindre än minimala. Dock måste Stuttgart gå för det och riskerar därmed att bli rejält straffade bakåt. Formen är inget vidare. Laget har bara lyckats näta en enda gång på de fyra senaste omgångar. Så ingenting talar för att de ska resa hem med några poäng som helst i behåll.

Jag spänner bågen lite extra och lägger ett spel på att Bayern München vinner över Stuttgart med fler än ett mål i skillnad.

Speltips Bayern München - Stuttgart:
1 asian -1,5 (samma som Bayern München -1,5 mål) - odds 1.67 hos Pinnacle.

---
Preliminär startelva - Bayern München:
Manuel Neuer, Josip Stanisic, Niklas Süle, Lucas Hernandez, Alphonso Davies, Joshua Kimmich, Corentin Tolisso, Serge Gnabry, Thomas Müller, Kingsley Coman & Robert Lewandowski.

Preliminär startelva - Stuttgart:
Florian Müller, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Hiroki Ito, Chris Fuhrich, Wataru Endo, Atakan Karazor, Borna Sosa, Tiago Tomas, Sasa Kalajdzic & Omar Marmoush.
---
This is the stats tab
This is the post tip