WBA Asian +0,5. Det vill säga X2, men som alltid bättre att välja Asian före dubbelchansen som "bara" betalar 1,80.

Så varför är det här ett odds så pass bra att investera i?
Jo. Först och främst för att Bournemouth hemma sällan vinner några fotbollsmatcher. Hur kul och frejdigt det ofta än kan se ut. Men det är väl kanske just därför.
Kikar vi på förra säsongen, om vi räkna bort Aston Villa (som för övrigt bara vann två bortamatcher på hela säsongen, och gissa var den ena kom?) så var Bournemouth ligans sämsta hemmalag med sina blott fem vinster på 19 matcher.
Tittar vi på en bortatabell så slutade de 12:a. En viss skillnad
Jag är inte alls säker på att hemmasiffran kommer att vara bättre den här säsongen då laget känns lite svagare.
När de t.ex mötte WBA hemma i fjol (1-1) så kvitterade vasse Matt Ritchie sent. En av lagets absolut bästa spelare. Som ändå valde spel i den lägre divisionen med Newcastle. Vilket säger en del.
Att de har inlett den här säsongen med en poäng på tre matcher behöver man väl dock kanske inte lägga någon större vikt vid.
Två bortamatcher plus Manchester United. Inte den lättaste av inledningar. Även om de, som sagt, gör det bättre borta än hemma.

Hemmalaget kommer iaf helt utan skavanker och unge tränare Eddie Howe kan ställa det bästa lag han känner för dagen.
Alltid något.

Men, det kan även chefen på den andra sidan göra, Tony Pulis.
Visst, Chris Bunt är borta. Men han har å andra sidan inte spelat en enda match på hela säsongen så inga konstigheter där.

West Bromwich inledde säsongen som hyfsat stora dogs borta mot Crystal Palace (gissar att de stod i cirkus samma odds som nu) men löste den uppgiften alldeles galant.
Vinst 1-0 och faktiskt fler avslut under 90 minuter än vad hemmalaget orkade skaka fram.
Kommer nu mer vässat när Nacer Chadli väntas göra sin PL-debut för klubben.
En herre som ofta fick agera inhoppare i Spurs men som jag tror kommer att göra enormt med nytta för WBA.
Hade för övrigt gärna sett honom kvar på White Hart Lane, men en spelare som besitter hans kvaliteter vill naturligtvis spela så mycket som möjligt.

Tony Pulis list kontra Eddie Howes något naiva syn på sitt fotbollslag och Premier League (vilket vi ändå älskar) då faller jag direkt för X2:an på bortalaget till nästan två gånger såsen.

This is the stats tab
This is the post tip