Chelsea har inte gått mållösa i tre raka hemmamatcher sedan 1993 - nu kan det hända. Nollade mot Leicester (0-1), och mot Southampton (0-0). Men frågan är om Newcastle, som ser bleka ut för tillfället, kan lyckas hålla tätt i kväll.

Chelsea har tappat mark på City och Liverpool på slutet och trots den magnifika starten på säsongen känns det som laget ska vara mer rädda vad som kommer bakom dem i tabellen än vad laget kan kolla uppåt.

Newcastle har en svag form och till matchen finns det flertal spelare som är frågetecken inför det här mötet. Det är framför allt mittfältet som det kommer bli svagt och där har Benitez en tuff uppgift att få ihop något.

Chelsea har den senaste perioden inte öst från start. Det är lite mer avvaktande från deras sida. Laget har inte den kvalitén som både City och Liverpool har i offensiven. I Chelsea handlar det mer om individuella prestationer som ska försöka göra det. Vilket gör att det blir farligt när det lyckas men kommer inte till avslut lite många gånger som de andra topplagen.

Newcastle kommer behöva försvara sig här i 90 minuter. Utanför St James Park är man bleka och det kommer krävas något extra för att man ska ta poäng på Stamford Bridge.

Skottlinan är satt något högre än vanligtvis, och det tycker jag inte finns underlag för. Chelsea har gått under den här linan i åtta raka ligamatcher. Mötet i början av säsongen 15-6 till Chelsea. Det är Chelsea som kommer styra och bestämma tempot och Newcastle får bara försöka haka på och anpassa sig till hemmalaget. Så något spel fram och tillbaka tror jag inte vi kommer få se.

Jag spelar under 26,5 skott @1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip