Returmöte i slutspelet av Champions League kvalet, där belgiska Club Brügge tar emot österrikiska Lask Linz på Jan Breydel-stadion. Club Brügge har ett bra resultat i bagaget, eftersom de vann det första mötet med 1 - 0 på bortaplan. Givetvis är detta inget omöjligt resultat att vända, men i mitt tycke räcker inte Lask Linz till. Club Brügge är det bättre och stabilare laget, som kommer att ta vara på gästernas offensiva försök att jämna ut detta och då är chansen stor för en rak Club Brügge seger.

Det är inte bara att Club Brügge är det bättre av de två lagen, utan även att de har haft lite "flyt", då bortamatchen i Jupiler League mot Charleroi ställdes in. Därmed har Club Brügge fått vila i åtta dagar, eftersom deras senaste match var just mot Lask Linz i Champions League kvalet. I ligaspelet har de varit riktigt bra, i vanlig ordning, med tre segrar och ett kryss, där Club Brügge har gjort elva mål och endast släppt in ett mål. Defensivt är Club Brügge starka, så Lask Linz har en tuff utmaning framför sig.

För Lask Linz måste bara gå för ett mål. Annars är de så klart ute ur Champions League. I det första mötet lyckades Lask Linz inte skapa så mycket, trots hemmaplansfördel, där det bland annat avfyrades endast ett skott på mål. I österrikiska Bundesliga går det bättre med fyra segrar och ett kryss, men Lask Linz har också mött enklare motståndare i inledningen. Lask Linz har inte riktigt fått till det i anfallet, med "endast" 9 gjorda mål - till skillnad från tabellettan Salzburg med 22 gjorda mål.

I den senaste ligamatchen vann Lask Linz efter ett sent mål i 95:e minuten av Marko Raguz, som gjorde Lask Linz båda mål i 2 - 1 segern borta mot Rapied Wien. Dock är Club Brügge en betydligt svårare motståndare, samt att Lask Linz är ostabila bakåt och har släppt in mål i sina fyra senaste matcher - så det kommer bli mycket svårt att hålla tätt bakåt mot Club Brügge. I skrivandets stund är det inget som tyden på någon skräll i detta möte som Club Brügge bör vinna minst två gånger på tre försök.

När marknaden erbjuder 1.80 i odds på Club Brügge finner jag ett värde i det och lägger ett spel på en rak etta i matchen.

Själva oddset finnes hos bet365 Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva Club Brügge:
Simon Mignolet, Federico Ricca, Simon Deli, Matej Mitrovic, Clinton Mata, Hans Vanaken, Mats Rits, Ruud Vormer, Ikoma Lois Openda, David Okereke & Krepin Diatta.

Bekräftad startelva Lask Linz:
Alexander Schlager, Philipp Wiesinger, Gernot Trauner, Emanuel Pogatetz, Reinhold Ranftl, James Holland, Peter Michorl, Rene Renner, Thomas Goiginger, Joao Klauss & Dominik Frieser.
---

This is the stats tab
This is the post tip