Mitt spel: Under 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365.


Våra nordiska grannar Danmark tar emot Tunisien i lagens premiär i årets VM!

Danmark kliver faktiskt in i det här mästerskapet med höga förväntningar på sig. Efter fina resultat i både EM och i kvalet till detta VM har världen fått upp ögonen för vårat grannland.

Faktum är att det kryllar av väldigt bra fotbollsspelare i det här danska landslaget. både defensivt och offensivt finns det mängder av kvalité, och står stjärnorna rätt kan det mycket väl leda till ett väldigt lyckat mästerskap.

Danmarks bästa målskyttar i VM-kvalet var Andreas Skov-Olsen och Joakim Maehle, men i kvalet var det ändå försvarsspelet som stack ut. På tio spelade matcher släppte man endast in tre mål.

Över till Tunisien. Både Tunisien och Danmark ställer upp i sitt sjätte världsmästerskap genom tiderna. Tunisien har dock aldrig lyckats ta sig ur gruppspelet tidigare.

Liksom Danmark var Tunisiens försvar väldigt starkt under deras kval till detta mästerskap. På åtta matcher släppte man endast in två mål. Den interna skytteligan vanns av Wahbi Khazri på endast 3 gjorda mål.

Danmark ses definitivt som favoriter. Men med spänningen som en VM-premiär kan föra med sig samt lagens ramstarka försvar, tror jag på en målsnål historia.

Mitt spel blir därför under 2,5 mål i matchen till 1.66 hos bet365!


Förväntad startelva Danmark:
Schmeichel - Maehle, Christensen, Kjaer, Wass - Højbjerg, Delaney, Eriksen - Damsgaard, Dolberg, Skov-Olsen.

Förväntad startelva Tunisien:
Dahmen - Dräger, Talbi, Bronn, Abdi - Chaalli, Skhiri, Laidouni - Khazri, Msakni, Slimane.
This is the stats tab
This is the post tip