Mitt spel: England rak till 1.62 hos Betinia .

England besegrade Iran komfortabelt med hela 6-2 i sin VM-premiär och kommer till den här matchen mot USA med självförtroendet i topp.
USA och andra sidan lyckades ”bara” få med sig en poäng i sitt möte med Wales, där man dock enligt mig var det bättre laget stora delar av matchen.

Starten som England fick på det här VM:et var PRECIS vad man behövde för att kunna gå långt i mästerskapet. Fart, fläkt och mål på många av de bärande offensiva spelarna.

Frågetecknet som finns är om Harry Kane kommer finnas tillgänglig efter att ha fått en smäll mot foten, men tillräckligt bra ersättare finns i truppen vilket som.

USA gjorde absolut ingen dålig match mot Wales, och var som sagt bättre under stora delar av matchen. Jag har dock svårt att se USA:s backlinje ha speciellt mycket att säga till om mot Englands glödheta offensiv.

Får man England till något över 1.50 gånger pengarna mot USA, då tar jag det varje dag i veckan. Därför blir mitt spel England rak seger till 1.62 hos Betinia !


Förväntad startelva England: Pickford - Shaw, Maguire, Stones, Trippier - Mount, Rice, Bellingham - Sterling, Kane, Saka.

Förväntad startelva USA:
Turner - Dest, Zimmerman, Ream, Robinson - McKennie, Adams, Musah - Weah, Sargent, Pulisic.

VM-TV: Melker och Oliver hittar dagens VM Dubbel!

This is the stats tab
This is the post tip