Ja, jag vet. Att gå in på att ett bortalag ska vinna med 2 TD:s är en ”big ask” i NFL, och det finns mycket som kan hända i varje enskild match.

Men seriöst. Jets har det fruktansvärt jobbigt nu. Man förlorade senast mot Patriots med 54-13 och var totalt överkörda. Utöver den förlusten så har man också förlorat matcher i år med 25-6 (också mot Patriots) och 26-0 (Broncos).

Vecka 5 lyckades man vinna mot Titans, men det säger mer om Titans insats (och de hade stora skadebekymmer då), men i övrigt så har man gjort en väldigt slät figur.

Till den här matchen är QB Zach Wilson skadad, och ersättare är Mike White som fick komma in senast när Wilson skadade sig, och då fick göra sin NFL-debut. Han kastade bollen för 1 TD och 2 INT:s.

Man förstår att Jets inte litar särskilt mycket på White när de under veckan trejdat till sig Joe Flacco från Eagles. Flacco tillhörde Jets förra säsongen då han startade 4 matcher, och förlorade allihop. Flacco är en Super Bowl-mästare, men det börjar bli rätt många år sen och han är inte den spelare han en gång varit.

Bengals å sin sida leder nu hela AFC med sina 5 segrar och 2 förluster. Av de fem senaste matcherna har man vunnit 4, och minsta segermarginal i de fyra matcherna har varit 13 poäng. Senast slog man tuffa Ravens, på bortaplan, med 41-17 - mycket imponerande!

Man har ett ruskigt bra anfall med QB Burrow och mottagare som Chase, Higgins och Boyd, samt en ruskigt bra RB i Mixon. Försvarsmässigt har man också gjort det klart godkänt, och mot ett svagt Jets med stora frågetecken kring QB-positionen så bör man hantera dom utan större problem.

Bengals bör kunna dominera den här matchen utan större problem, och att Jets ska lyckas göra livet svårt för Bengals har jag svårt att se. Bengals bör vinna med minst 2 TD:s här.

Bengals -13 @2,15 ( bet365 ) 10/10

Rygga på egen risk, och lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip