Tycker mig ha hittat ett rätt så stort spelvärde i denna vänskapsmatch!

Matchen för dagen är den mellan Le Havre AC - Paris St. Germain, en match som vi fotbolls älskare har gott och väntat på ett tag kan man lugnt säga, spelare som Neymar, Mbappe, Di Maria, Verratti, Thiago Silva och Cavani bara för att nämna några av spelarna i det så stjärnspäckade PSG, som äntligen ska lira lite boll efter ett uppehåll på drygt fyra månader!

Dagens match är en vänskapsmatch som spelas på kusten i Le Havre, det är första matchen av tre planerade vänskapsmatcher för PSG del, för sen väntas två matcher på PSG hemmaplan Parc des Princes. Först mot Shamrock Rovers den 17 Juli, och sedan Celtic den 21 Juli.

Visst är det svårt att säga vart PSG står i dagsläget, efter ett så här långt uppehåll. Men en sak är säker dom möter för dagen ett Le Havre som till vardags spelar i Franska Ligue 2, stor klasskillnad mellan lagen! Le Havre har heller inte dom spelat en match sen drygt fyra månader tillbaka.

PSG dominerar franska ligan, och är näst in till lika bra på bortaplan som på hemmaplan, och öser in mål. Neymar, Mbappe & co lär vara riktigt sugna att lira fotboll efter ett så här långt uppehåll, så jag förväntar mig ett stort spelövertag och anfallsfotboll direkt från start från bortalaget! Därav mitt spel som jag finner värde i (PSG att vinna första halvlek till @1.50)

PSG kommer med ett stjärnspäckat lag till Le Havre, och förväntas starta matchen med bästa möjliga lag. Sen finns det stor chans att man byter ut mestadels av laget i halvlek, eller ju längre matchen leder, då det trots allt är en vänskapsmatch, därav valet av spel.

Trolig startelva Paris St. Germain
Navas- Kehrer, Silva, Kimpembe, Bernat – Marquinhos, Verratti (ou Gueye) – Di Maria, Neymar, Icardi, Mbappé.

Vad tror ni om matchen? Kommentera gärna

This is the stats tab
This is the post tip