Manchester City tar emot Liverpool i en het drabbning på Etihad Stadium.

De ljusblåa behöver vinna matchen för att hålla titelstriden vid liv. För visst känns det som att Liverpool är för stabila för att tappa nio poäng, vilket blir skillnaden mellan Liverpool och de jagande lagen om de vinner matchen.

Manchester City har en bredd i truppen som ingen i serien kan mäta sig med. De fick lite grus i maskineriet under jul men vann senast mot Southampton, och får ses som favorit till den här matchen.

Liverpool har haft något på gång under en längre tid men det är först nu jag faktiskt ser dem som ett lag som kan ta hem titeln. Offensiven har funnits där ett bra tag men defensiven har strulat i flera säsonger men nu ser även det riktigt bra ut och fansen på Anfield kan börja drömma om den efterlängtade Premier League-titeln.

Jag har hittat ett uddaspel till det här mötet. Matchen på Anfield i höstas blev en riktigt besvikelse. Matchen var låst i 90 minuter och även om Mahrez kunde skjutit hem segern för bortalaget från elva meter var 0-0 ett rättvist resultat. Jag tror inte vi kommer se en liknande match. City behöver vinna här, går inte att spela bort tid som laget gjorde på Anfield. Då fick City 18 inkast i matchen. Men det var som sagt en match där det bollades runt i backlinjen utan någon energi. Manchesterlaget har gått över linan i deras sex senaste matcher.

Jag tycker det finns bra chanser för den här att komma på rätt sida för vår del.

Jag spelar Man City över 19 inkast @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip