Formstarka Manchester United som fortsätter jakten på Champions League plats tar emot Southampton i den 35:e omgången av Premier League.
Mitt speltips: Manchester United asian hcp -1,5 till 1.93 på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Manchester United har verkligen fått det att stämma sedan omstarten och man kommer till matchen mot Southampton med fyra raka vinster i Premier League i bagaget. Förvärvet Bruno Fernandes som anlände i vinter fönstret från Sporting har varit en stor del av lagets senaste framgång och blev nyligen utsedd till Juni månads bästa spelare. Man kommer som sagt till matchen med fyra raka segrar i ligan och samtliga har varit med tre måls marginal, alltså funkar lagets offensiv riktigt bra nu.

Southampton har också spelat bra sedan omstarten vilket har lett att man helt och hållet lämnat bottenstriden. Man kommer till matchen efter kryssat förra omgången mot Everton. Lagets offensiv har kretsat mycket runt Danny Ings som stått för en riktigt bra säsong vilket lett till 19 mål i hans namn.

Jag tror på att Uniteds offensiv fortsätter att leverera och laget trycker på mot ett sådär duktigt försvar i Southampton. Med den formen United besitter kommer man spela med högt självförtroende sedan är man i högsta grad med och slåss om Champions League platser och man har endast en poäng upp till fjärde placerade Leicester, även detta kommer motivera hemmalaget mer. Jag tror på att United fortsätter och förlänger sin vinst streak och gör det även med marginal mot Southampton och därför blir mitt speltips Manchester United -1.5 asian hcp hos Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip