En tuff utmaning för Everton när man ställs emot Millwall på bortaplan.

Millwall spelar till vardags i Championship. Ligger i bottenskiktet men har sett bättre ut på slutet och ska kunna ställa till problem för Everton - främst med sitt fysiska spel. Millwall är kända för sina fans, som kan ställa till med allt möjligt. Kommer ge en extra kraft till hemmaspelarna och uppmuntrar till ett fysiskt spel.

Marco Silva, Evertons tränare, har uttalat sig hur gärna han vill vinna FA-cupen. Är det något Everton kan vinna så är det cupen man har en realistisk chans på. Så vi kan räkna med en bra elva som Silva ställer ut.

Jag ser en matchbild framför mig där Everton tar kontroll, för kvalitén mellan lagen är stor, men Millwall kommer störa och vara jobbiga för Everton. Jag tror att Millwall kommer stå ganska lågt och försöka hålla Everton utanför dig.

Millwall har gått under 5/6 senaste matcherna. Spelet grundas i att jag tror Everton kommer ta hand om matchen och vill ha kontroll över matchen. Silva bör trycka på att inte ge något till Millwall. Inte ge något till hemmafansen att bli exalterade över.

Jag spelar under 24,5 skott @1.83 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip