På Borussia-Park tar Borussia Mönchengladbach emot Real Madrid i den andra gruppspelsomgången av Champions League. Båda lagen är ännu utan seger i gruppen, där Borussia Mönchengladbach kryssade mot Inter i Milano medan Real Madrid förlorade överraskande mot Shakhtar Donetsk. Därefter har båda lagen vunnit sina ligamatcher, där Borussia Mönchengladbach var illa ute medan Real Madrid växlade uppåt och tog en viktig seger i El Clasico. Det är helt klart fördel till Real Madrid.

Borussia Mönchengladbach har fått en helt okej start i den tyska Bundesliga där de befinner sig på en femte plats i tabellen, efter fem spelade omgångar. Med två vinster, två kryss och en förlust har de gjort det bra. Däremot är jag inte alls imponerad över försvaret, som har släppt in mål i samtliga ligamatcher, samt två mål mot Inter i Champions League. De har en viktig 3 - 2 ligaseger i ryggen över Mainz 05, så självförtroendet är ändå bra - men backlinjen lämnad mycket i övrigt att önska på denna nivå.

Efter att ha spelat uselt i två raka matcher, där det blev förluster mot Shakhtar Donetsk i Champions League och Cadiz i La Liga reste sig Real Madrid borta på Camp Nou och slog ärkerivalen Barcelona med 3 - 1. I och med segern har Real Madrid plockat 13 poäng från de första sex ligamatcherna. Senast i Champions League fick Real Madrid, då utan lagkaptenen Sergio Ramos, en mardrömsstart och låg under mot Shakhtar Donetsk med 0 - 3 i pausvilan. I andra halvleken lyckades Real Madrid göra två mål men uppförsbacken var för stor och det blev en förlust. Nu är Real Madrid på jakt efter sin första seger i gruppen.

Till denna match saknar Borussia Mönchengladbach spelarna Andreas Poulsen, Denis Zakaria och Laszlo Benes, som är skadade, medan Mamadou Doucoure är tveksam till start. I Real Madrid saknas fortfarande Eden Hazard, Dani Carvajal och Martin Ødegaard - vilket lutar mot att coachen Zidane lär starta med typ samma startelva som mot Barcelona. Båda lagen har segrar i ryggen, men det är ändå Real Madrid som är mer pressade och borde klara av att plocka samtliga poäng i mötet.

Speltips Mönchengladbach - Real Madrid:
2 - odds 1.94 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

---
Bekräftad startelva - Mönchengladbach:
Yann Sommer, Ramy Bensebaini, Nico Elvedi, Matthias Ginter, Stefan Lainer, Jonas Hofmann, Florian Neuhaus, Christoph Kramer, Lars Stindl, Alassane Plea & Marcus Thuram.

Bekräftad startelva - Real Madrid:
Thibaut Courtois, Ferland Mendy, Sergio Ramos, Raphael Varane, Lucas Vázquez, Toni Kroos, Casemiro, Federico Valverde, Vinicius Junior, Karim Benzema & Marco Asensio.
---

This is the stats tab
This is the post tip