Unibet & bet365 streamar matchen.

Omgång 4 av den vitryska Premier League inleds på Neman Stadium där Neman Grodno tar sig an tabell jumbon Belshina.

Förvisso har det endast spelats tre matcher denna säsong men det är ändå en klar skillnad mellan dessa lag. Neman är hemmastarka och svåra att göra mål på medan Belshina har problem både i sin offensiv och sin defensiv inledningsvis.

Som förväntat fortsätter Neman att vara svåra att möta, eftersom de är så skickliga på att göra livet surt för motståndarna. Efter tre spelade omgångar befinner de sig i mitten av tabellen - med en vinst, ett kryss och en förlust hittills.

Resan började borta mot Isloch Minsk, där det blev en förlust med 0 - 1. Sedan dess har det gått bättre med en övertygande vinst hemma med 2 - 0 över Vitebsk och senast blev det mållöst borta mot Shakhtyor Soligorsk. Dessa är bra lag som Neman har mött och stått upp starkt mot dem. På hemmaplan presterar Neman starkt och bör göra så även när Belshina kommer på besök.

Efter att ha förlorat hemma mot FC Minsk med 1 - 3 och sedan borta mot Zhodino med 0 - 1 valde Belshina tränaren Eduard Vladimirovich Gradoboev att sätta in Aleksey Kharitonovich mellan spolparna i stället för första målvakten Sergey Turanok. Det hjälpte inte. I nästa möte, som är Belshinas senaste match, blev det en förlust hemma mot Gorodeja med 0 - 1. Gorodeja hade endas ett skott på mål som också gick i mål. Tabellen ljuger inte med tre raka förluster för Belshina och en målskillnad på 1:5.

I och med detta kommer Belshina att få det tufft borta mot Neman, som är vana att bryta ner sina motståndare hemma, peta dit en boll eller två och försvara sig starkt med hela laget. Därmed finns det ett värde i dubbla pengar på en rak Neman seger.

Speltips Neman Grodno - Belshina:
1 - odds 2.00 hos Unibet , Casumo , 888sport & LeoVegas .

---
Preliminär startelva Neman:
Dmitriy Dudar, Giorgi Kantaria, Andrey Vasilev, Gegham Kadimyan, Gleb Rassadkin, Pavel Zabelin, Artur Slabashevich, Andrey Yakimov, Daniel Stojkovic, Zoran Marusic & Aleksey Legchilin.

Preliminär startelva Belshina:
Aleksey Kharitonovich, Konstantin Kuchinski, Andrey Bezhonov, Leonid Kovel, Pavel Bordukov, Evgeny Skoblikov, Roman Salimov, Samuel Odeyobo, Mikhail Bashilov, Vladislav Yasukevich & Nikita Rochev.
---

This is the stats tab
This is the post tip