bet365 livestreamar matchen.

På Grundig Stadion spelas i mitt tycke en helt öppen match när FC Nürnberg tar emot Erzgebirge Aue i den tyska andradivisionen. Marknaden anser dock att hemmalaget ska klara av att vinna mötet varannan gång och det har jag stora problem med att förstå. Nürnberg är fyran från slutet av tabellen och högst involverade i bottenstriden medan Aue parkerar på en sjätteplats i tabellen. När inte ens formen talar för Nürnberg så ska det väldigt mycket till för att de ska vinna matchen.

Efter Corona uppehållet fick Nürnberg spela sin första match borta mot mittenlaget St. Pauli. Det gick precis som det gick innan uppehållet, nämligen att det blev en förlust utan att Nürnberg lyckades göra något mål. Slutsiffrorna skrevs till 0 - 1. Innan uppehållet förlorade Nürnberg hemma mot Hannover med 0 - 3. Så ingen förändring alls i formen. Värst av allt var det att i den senaste matchen blev målvakten Christian Mathenia utvisad i minut 55. Utan sin ordinarie målvakt tar de sig an formstarka Aue.

För Aues del blev det en övertygande och komfortabel seger med 3 - 1 mot Sandhausen. Förvisso fick de tidig hjälp då Sandhausens högerback Dennis Diekmeier drog på sig ett direkt rött kort redan i den fjärde minuten. Givetvis underlättade det att få spela hela matchen med en man mer på planen. Det ska ändå sägas att Aue kämpade hårt och förtjänade samtliga tre poäng. Självförtroendet var högt hos de flesta spelarna. Med den formen och det spelet som visades upp blir Aue svåra att besegra.

Så jag ser en jämn match mellan Nürnberg, som sliter med att hitta formen och Aue, som får det mesta att stämma. Detta blir ett tufft möte, där Nürnberg inte gynnas av att spela på hemmaplan heller. Hittills har det endast blivit tre segrar på tretton hemmamatcher för Nürnbergs del. Med det facit och med den formsvackan som fortfarande råder och måltorkan så har jag svårt att se Nürnberg vinna detta möte varannan gång, som marknaden antyder. Därmed finner ett värde i att Aue plockar poäng.

Speltips Nürnberg - Aue:
X2 - odds 1.93 hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Nürnberg:
Felix Dornebusch, Tim Handwerker, Konstantinos Mavropanos, Lukas Muehl, Oliver Sorg, Fabian Nuernberger, Johannes Geis, Robin Hack, Hanno Behrens, Nikola Dovedan & Adam Zrelak.

Bekräftad startelva Aue:
Martin Maennel, Louis Samson, Soeren Gonther, Jacob Rasmussen, John-Patrick Strauss, Clemens Fandrich, Philipp Riese, Dennis Kempe, Dimitrij Nazarov, Florian Krueger & Jan Hochscheidt.
---

This is the stats tab
This is the post tip