Ja, det är väl inte så att de har övertygat speciellt nämnvärt, Arsenal, men nog borde de med sina rappa spelare stundtals kunna hota ett PSG med för dagen noll nöjda supportrar på läktarna.

Det tog 74 minuter innan de slog in matchens enda mål i premiären borta mot trötta Bastia.
Inget snack hemma mot Metz (nykomlingar)
Sedan: 3-1 rätt över näbben i Monaco.
Och det blev ännu värre. 1-1 hemma mot St. Etienne.
Resultat som ni minns i fjol var helt otänkbara med Zlatte i laget.
Mot Monaco så visades det tydligt hur illa det kunde gå när de mötte ett respektabelt lag (precis som vad Arsenal är) och de fortfarande trodde att de hade ett lag uppbackat med en backlinje av hög europeisk klass.
Monaco kunde hota gång efter annan efter att PSG tappat boll i fel lägen (ja, anfallen blir inte lika långa utan Z) hota, och kunde Monaco hitta den nyckeln, ja då kan ju framförallt Arsenal plocka upp samma dörröppnare med sitt spelarmaterial. Som kanske passar än bättre att möta PSG borta än t.ex Southampton hemma.

För även om Arsenal har börjat knackigt, då ska vi komma ihåg att de har gjort åtta mål på de fyra första matcherna i Premier League. Utan att imponera. OCH en 0-0 match mot Leicester. En match där Arsenal var klart bättre och borde vunnit matchen.
Att de nu kommer att krympa ihop och sedan satsa på snabba omställningar, likt Monaco, det står skrivet i sten. Och när nu PSG har lite gnissel i maskineriet (vilket inte alls är speciellt märkligt med tanke på vilka förändringar som skett i truppen) och en kräsen publik som nu stått utan seger nu i två raka ligamatcher, då finns naturligtvis risken att i all iver gå bort sig än mer.
Och han har varit med förr, Wenger, han vet precis vilka verktyg som krävs för att sätta in kniven i en sådan motståndare.

Och inte att förglömma.
i PSG:s backlinje finns nu varken det normalt så stensäkra paret Silva/Luiz tillgängligt.
Den ene skadad - den andre tillbaka i England.
Brutalt avbräck.

2,50 på att en av de snabba omställningarna leder till minst ett mål är taget ...

This is the stats tab
This is the post tip