Speltips: Rayo Vallecano - Celta Vigo

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2019-01-11 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 2.10
Tips: BLGM Nej
Spela på Speltips Rayo Vallecano - Celta Vigo
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
Omgång 19 av den spanska La Liga inleds på Estadio de Vallecas där Rayo Vallecano tar emot Celta Vigo. Enligt marknaden är hemmalaget, som ligger nästsist i tabellen, en pytte liten favorit till seger. I övrigt ett helt öppet möte, vilket jag är enig om. Dock har marknaden bestämt sig för att båda lag ska göra minst ett varsitt mål. Detta är jag däremot inte enig om, då det är två sämre lag som möts och då, mer oftare än sällan, är det lätt hänt att det låser sig för något av lagen.

Jag är imponerad av Rayo Vallecanos fem mans backlinje som skötte sig utmärkt borta mot Real Valladolid. Försvaret stängde alla ytor och gjorde det extremt trångt och svårt för motståndarna. Real Valladolid hade dessförinnan gjort mål i hur många matcher som helst, i rad, men det satte Rayo Vallecano stopp för. Även under de senaste matcherna har Rayo Vallecano försvarat sig väl och endast släppt in ett mål mot lag som Real Madrid borta och Levante hemma.

Mot Celta Vigo har det endast en gång, på de fem senaste inbördesmöten, blivit som så att båda lag har gjort mål. Se här:

La Liga: 23/1, 2016
Vallecano 3 - 0 Celta Vigo

La Liga: 29/8, 2015
Celta Vigo 3 - 0 Vallecano

La Liga: 11/4, 2015
Celta Vigo 6 - 1 Vallecano

La Liga: 23/11, 2014
Vallecano 1 - 0 Celta Vigo

La Liga: 5/4, 2014
Vallecano 3 - 0 Celta Vigo

Nästan alltid har något av lagen dominerat matcherna totalt.

För Celta Vigos del är Iago Aspas fortfarande skadad och väldigt mycket saknad. Nu lyckades Celta Vigo ändå göra ett mål hemma mot Athletic Bilbao i 1 - 2 förlusten, men förutom målet såg det blekt ut i offensiven. Så Celta Vigo är i behov av sin skyttekung eller att Maxi Gomez steppar upp. I vilket fall blir det svårt för Celta Vigo, som även tidigare under sina senaste matcher har haft trubbel med målskyttet, att göra något mål. Det har endast blivit ett mål på de tre senaste matcher.

Bakåt dock är Celta Vigo bra. Lagkaptenen Hugo Mallo driver på laget från sin högerytterbacks position. Innan förlusten mot Athletic Bilbao (som har skickliga individuella spelare offensivt) klarade Celta Vigo att hålla nollan mot Leganes - så Celta Vigo sköter sig helt okej mot sämre lag och kan stänga igen bakåt.

Därmed ser jag inte många anledningar till att marknaden ska erbjuda en bra bit över dubbla pengar på att vi ska få se båda lag göra mål. För mig är det en liten större sannolikhet till att vi inte får se det utfallet, med tanke på de tidigare inbördes möterna samt hur bra försvarsspelet har varit för båda lagen. När marknaden erbjuder 2,10 i odds på att båda lag inte ska göra mål i matchen finner jag ett stort värde och lägger ett spel på det.

Oddset 2,10 på att båda lag inte gör mål i matchen hittas hos bet365.

---
Preliminär startelva Rayo Vallecano: Stole Dimitrievski, Alex Moreno, Jordi Amat, Abdoulaye Ba, Emiliano Velazquez, Luis Advincula, Oscar Trejo, Alvaro Medran, Santi Comesana, Adri Embarba & Raul De Tomas.

Preliminär startelva Celta Vigo: Ruben Blanco, Hugo Mallo, Gustavo Cabral, Nestor Araujo, David Junca, Stanislav Lobotka, Okay Yokuslu, Fran Beltran, Brais Mendez, Maxi Gomez & Sofiane Boufal.
---
  Rayo Vallecano - Celta Vigo
Spela på Speltips Rayo Vallecano - Celta Vigo Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
rad - 10 Januari 2019 - 21:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming