bet365 livestreamar matchen.

Ett spännande möte äger rum när St. Pauli och Nürnberg drabbas samman i den tyska andradivisionen, 2. Bundesliga.

Marknaden har St. Pauli som en pytteliten favorit till seger. I övrigt är det en öppen match som utspelas sig i den nedre halvan av tabellen. Lika öppet är det kring om matchen innehåller många mål. Själv är jag inne på att detta blir en målrik tillställning.

Efter 25 spelade omgångar har St. Pauli tagit 7 vinster, 9 kryss och 9 förluster. Formen innan Corona-uppehållet var god med två kryss och två vinster. Framförallt fick St. Pauli igång målskyttarna, där de lyckades göra två mål på Hamburger, tre mål på Osnabrück och två mål på Sandhausen. I den senaste matchen mot just Sandhausen visade även St. Pauli att deras försvar är sårbart då de släppte in två mål. Totalt har det blivit 33 mål framåt och 32 mål bakåt så St. Pauli både gör och släpper in mål.

Detsamma kan vi definitivt konstatera kring Nürnberg, som också har gjort lika många mål men dessutom släppt in betydligt fler än St. Pauli. De snittar nästan två insläppta mål per match, med tanke på att de har släppt in 45 mål på dessa 25 matcher. Nürnberg är allt som oftast involverade i målrika matcher. Den senaste matchen torskade de med hela 0 - 3 hemma mot mittenlaget Hannover. Nürnberg blandar och ger när det kommer till resultat men spelstilen är alltid en offensiv fotboll.

Det ironiska är att de inbördes mötena mellan St. Pauli och Nürnberg under de senaste åren har varit målsnåla. Att den trenden vänder finner jag en stor sannolikhet i. Därmed lägger jag ett spel på dubbla pengar på att vi får se minst tre mål i matchen.

Speltips St. Pauli vs Nürnberg:
Över 2,5 mål - odds 2.00 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip